نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

افزایش احتمال ابتلا به سرطان پوست در مناطق کویری

پژوهشگران در بررسی های جدید خود دریافتند ، پرسنل نظامی که در کویرهای مناطق عراق ، افغانستان و مناطق مشابه خدمت می کردند با افزایش خطر ابتلا به سرطان پوست به خانه بازگشتند که البته دلیل این موضوع  فقط به شدت نور خورشید و آب و هوای بیابانی این مناطق باز نمی گردد، عدم رعایت موارد حفاظتی در برابر نور خورشید نیز این مساله را شدت بخشیده است.

جنیفر پاورز (Jennifer Powers) از متخصصان بیماری های پوستی از مرکز پزشکی دانشگاه وندربیلت (Vanderbilt University Medical Centre) در نشویل (Nashville) تنسی ایالات متحده امریکا در رابطه با افزایش احتمال خطر ابتلا به بیماری های پوستی در کویر و مناطق بیابانی می گوید: « مطالعات و بررسی های ما نشان می دهد که عواملی وجود دارند که احتمال خطر ابتلا به بیماری های پوستی از جمله ملانوم را در سربازان تحت خدمت در مناطق کویری افزایش می دهد. »

در حقیقت در کنار هم قرار گرفتن عوامل مختلف محیطی ،  احتمال خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می دهد . بر اساس این مطالعات ، قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید برای مدت طولانی در مناطق کویری و یا عرض جغرافیایی استوایی ، قرار داشتن در ساعات میانی روز  زیر نور شدید خورشید ، عدم آموزش در مورد خطرات ناشی از قرار گرفتن در معرض نور شدید آفتاب و محدود بودن دسترسی به کرم های ضد آفتاب ، احتمال خطر ابتلا به سرطان پوست را در اعضای ضمن خدمت بالا می برد.

پژوهشگران در  تحقیقات خود ، داده های نظر سنجی از 212 سرباز مناطق کویری را در مساله آسیب های ناشی از  قرار گرفتن در معرض آفتاب و امکانات و اطلاعات لازم در حفاظت پوست در برابر نور شدید خورشید مورد بررسی قرار دادند.

قابل توجه است که فقط 13 درصد از این افراد به طور معمول از کرم های ضد آفتاب استفاده می کردند و 87 درصد دیگر به صورت پراکنده و تنها در برخی اوقات از این کرم ها برای حفاظت پوستشان استفاده می کردند . علاوه بر این موضوع ، در این تحقیقات مشخص شد که تنها 23 درصد شرکت کنندگان از خطرات ناشی از نور شدید آفتاب و سرطان پوست آگاهی داشته اند. محققان در این بررسی ها دریافتند که 77 درصد از این سربازان ، چهار ساعت یا زمانی  بیشتر  را در طول روز ، زیر شدید  آفتاب مشغول فعالیت بودند . بنا به اظهارات این شرکت کنندگان  63 درصد نیز در طول دوره خدمت خود دچار سوختگی شدید ناشی از نور آفتاب شده بودند که این عوامل خطر ابتلا به سرطان پوست را در افراد فوق الذکر افزایش می دهد.

در خاتمه لازم به توضیح است که این پژوهش ها و نتایج حاصل از آن در آخرین شماره مجله تحقیقاتی بیماری های پوستی (Journal of Investigative Dermatology) به چاپ رسیده و قابل دسترسی است.

منبع

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل