کشف کودکانی که در مراسم مذهبی قربانی شده بودند

به گزارش سیناپرس، باستان شناسان در آمریکای جنوبی با یک تراژدی غم انگیز باستانی مواجه شده اند که نشان دهنده رسمی غیر انسانی و دردناک است. بر این اساس  بقایای جسد ۲۰ شامل ۸ کودک که ممکن است قربانی آیینی مذهبی و مرتبط با سرخپوستان شده باشند در نزدیکی یک مومیایی در پرو پیدا شده است.

این مرد مومیایی شده در سال ۲۰۲۱ در یک مقبره زیرزمینی در شهر باستانی کاجامارکیلا  (Cajamarquilla)در حومه لیما پیدا شد. این مرد در وضعیت جنینی دراز کشیده بود و سالم بودن قابل توجه آن در سرتاسر جهان خبرساز شد. به گزارش سیناپرس، در آن زمان، باستان شناسان بر این باور بودند که این مرد هنگام مرگ بین ۱۸ تا ۲۲ سال سن داشته است، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که این مرد در زمان مومیایی شدن تقریباً ۳۵ سال سن داشته است. باستان شناسان نام این مومیایی را  چابلو  گذاشتند.

در کاوش ها و مطالعات جدید مرتبط با این حوزه، بقایای باستانی جدیدی کشف شد که شامل بقایای هشت کودک می شود که در بسته ‌های تدفین پیچیده شده بودند.

علاوه بر این اسکلت‌ های ۱۲ بزرگسال نیز در این مقبره شناسایی شد. به گفته محققان، اجساد برخی از کودکان شواهدی از اعمال خشونت، مانند شکستگی، دارند و به همین دلیل این احتمال وجود دارد که برخی از کودکان به عنوان بخشی از مراسم تدفین قربانی شده باشند.

به گزارش سیناپرس، پیتر ون دالن لونا، استاد باستان شناسی در دانشگاه ملی سان، در این رابطه گفت: ما می دانیم که جوامع آند، آداب و رسوم خاص برای  تشییع جنازه داشتند. تصور مرگ برای آنها بسیار مهم بوده و اعتقاد داشتند دنیایی موازی، محل زندگی مردگان بود.

این تیم قصد دارد تا تجزیه و تحلیل دی ان ای  و تاریخ‌ گذاری رادیوکربن را روی بقایای این اجساد انجام دهد تا اطلاعات بیشتری در مورد افراد فوق پیدا کند.به گزارش سیناپرس،  شهر کاجامارکیلا در حدود هزار سال پیش، زمانی که این مرد زندگی می کرد، چهار هرم داشت. در آن زمان شهر فوق، مکان مهمی برای تجارت بین مردمی بود که در نواحی ساحلی و کوهستانی پرو زندگی می کردند.

باستان شناسان در این بیانیه می گویند، با این حال، تنها حدود یک  درصد از محوطه کاوش شده است. به گزارش سیناپرس، باستان شناسان هیچ اثری از سیستم نوشتاری مربوط به آن زمان در پرو پیدا نکرده اند، بنابراین باستان شناسان باید به بررسی بقایای فیزیکی این سایت تکیه کنند تا بفهمند زندگی در آن زمان چگونه بوده است. 

مترجم: احسان محمدحسینی
منبع: livescience

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا