دکتر بهزادی پور اظهار کرد: پس از ابلاغ دستورالعمل رویداد گام دوم دانشگاه در ابتدای دی ماه ۱۴۰۰، کمیته استارت آپ ها و شرکت ها متشکل از فعالان و مدیران حوزه فناوری در مراکز رشد و سراهای نوآوری، ذیل دبیرخانه مرکزی رویداد تشکیل شد.
وی در ادامه به تشریح وظایف اصلی این کمیته پرداخت و تصریح کرد: اطلاع رسانی و پیگیری برگزاری برنامه های فناورانه در واحدهای دانشگاهی، ارزیابی ایدهها، استارتآپها و شرکتهای فناور و خلاق معرفی شده از سوی واحدهای دانشگاهی، پیگیری تیمسازی و توانمندسازی استارتآپها و شرکتهای منتخب جهت حضور در رویداد در چارچوب وظایف این کمیته تعریف میشود.
رییس کمیته استارتآپها و شرکت ها اظهار کرد: در حال حاضر توانستهایم با پیگیری برگزاری برنامههای فناورانه در واحدهای دانشگاهی به شرایط مطلوبی برسیم و در مجموع تاکنون ۵۴۴ برنامه فناورانه در قالبهای ایده آرا، چالش فناوری و استارتآپ ویکند در واحدهای دانشگاهی کشور برگزار شده و یا در روزهای پیش رو برگزار خواهد شد.
وی افزود: تعداد این برنامهها به تفکیک استانها عبارتست از: مرکزی با ۵۵ برنامه، فارس ۴۴ برنامه، اصفهان ۳۹ برنامه، تهران ۳۸ برنامه، آذربایجان شرقی و خوزستان ۳۶ برنامه، گیلان ۳۵ برنامه، خراسان رضوی ۳۴ برنامه، واحد علوم و تحقیقات ۲۵ برنامه، یزد ۲۰ برنامه، کرمان ۱۷ برنامه، مازندران ۱۶ برنامه، اردبیل ۱۵ برنامه، قزوین و هرمزگان ۱۲ برنامه، چهارمحال و بختیاری ۱۱ برنامه، کردستان ۱۰ برنامه، زنجان و خراسان جنوبی ۹ برنامه، واحد نجف آباد ۸ برنامه، سمنان و ایلام ۷ برنامه، همدان ۶ برنامه، آذربایجان غربی، گلستان، لرستان، قم و کهگیلویه و بویراحمد ۵ برنامه، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و خراسان شمالی ۴ برنامه، البرز و واحد الکترونیکی ۳ برنامه و بوشهر با ۲ برنامه فناورانه حضور فعالانهای در این عرصه خواهند داشت.
مدیرکل سراهای نوآوری خاطرنشان کرد: پس از برگزاری برنامههای فناورانه در واحدهای دانشگاهی و از طریق سامانه رویداد، منتخبین به کمیته استارتآپها و شرکتها جهت ارزیابی نهایی معرفی می شوند. مهلت برگزاری برنامههای فناورانه و ارسال مشخصات منتخبین نیز تا ۲۰ اسفند ماه سال جاری تمدید شده است.
No tags for this post.