نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نقطه عطف فعالیت‌ های ادارات مشاوره و سلامت روان افزایش مشارکت آگاهانه دانشجویان است

 دکتر حمیدرضا اشراقی، در دوره آموزشی توانمندسازی آشنایی با مهارت‌های همتایاری دانشجویی که یک‌شنبه اول بهمن ماه جاری در سالن جلسات صندوق رفاه دانشجویان وزار بهداشت برگزار شد، گفت: با توجه به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت و بند ۱۱ آن که اشاره دارد به مسئولیت پذیری، افزایش توانمندی، حضور آگاهانه و مشارکت گروه‌ها و افراد در جهت حفظ و ارتقای سلامت جامعه، نقش مجموعه‌ها و سازمان‌های فرهنگی وزارت بهداشت و درمان در راستای برنامه‌ریزی و هدف گذاری در حوزه سلامت روان جامعه و دانشجویان، از اهمیت بالایی برخوردار  است.

وی با بیان این‌که یقینا حضور دانشجویان در حوزه همتایاران سلامت، نقطه عطفی در خصوص فعالیت‌ها و برنامه‌های اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی خواهد بود، ابراز داشت: از چند جنبه می‌توان این حضور را مورد بررسی قرار داد. ابتدا در جهت افزایش مسئولیت پذیری و مشارکت اجتماعی آحاد مجموعه‌های اثر گذار در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که حوزه دانشجویی به عنوان پیشران و مجموعه اثر گذار در کلان جامعه و همچنین مجموعه دانشگاهی در این حوزه مورد توجه و الویت اساسی است.

اشراقی تصریح کرد:حضور دانشجویان عزیز درحوزه برنامه‌های مشاوره و سلامت روان در کنار اساتید و همکاران ادارات مشاوره در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، هم به تقویت خودباوری و مسئولیت پذیری دانشجویان منجر می شود و هم به مددرسانی ارزشمندتر به دانشجویان و اثر گذاری بالاتر برنامه ها در حوزه مشاوره و سلامت روان ختم  می‌گردد.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت تصریح کرد: وقتی دانشجوی نیازمند در حوزه مشاوره می بیند دانشجویی از  دوستان خود او،  به موضوعات وی رسیدگی می‌کند و به صحبت‌های او در قالب یک درد دل دانشجویی گوش فرا می‌دهد و با وی همراهی می‌کند، یقینا این دانشجوی همراهی و همدلی بیشتری با همتایار و در نتیجه برنامه های مشاوره خواهد داشت و در مجموع در مسیر رفع آسیب‌های اجتماعی این دانشجو، موفق‌تر خواهیم بود.

وی با بیان این‌که مجموعه دانشجویی همتایاران سلامت به عنوان بازوی یاورانه ادارات مشاوره و سلامت روان  دانشجویی در دانشگاه نقش مهمی بازی می‌کنند، یادآور شد: اساتید و کارشناسان ادارات مشاوره و سلامت روان می‌توانند برنامه‌های خود را با استفاده از این پل ارتباطی ارزشمند با دانشجویان در مقیاس عمق و اثرگذاری بیشتری دنبال کنند و حضور دانشجویان بعنوان همتایار، تعمیق و گسترش راهبردی اصلی برنامه‌های مشاوره و سلامت روان دانشجویی را به دنبال خواهد داشت.

دکتر اشراقی ابراز داشت: نقطه عطف فعالیت‌ها و رویکرد در ادارات مشاوره و سلامت روان، باید افزایش مشارکت آگاهانه دانشجویان در راستای برنامه‌های مورد نظر باشد. به واقع هر کجا که مشارکت دانشجویان را داشته‌ایم، قسمت بسیاری از هدف گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به جامعه هدف و مطلوب خود نزدیک شده است. همچنین برگزاری این گونه نشست‌ها که دانشجویان نیز در آن حضور دارند نقطه عطف و قوت کار ما در ادارات مشاوره و سلامت روان دانشجویی خواهد بود.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل