روحالله ذوالفقاری بیان کرد: شرکتهای دانشبنیان برای کار و فعالیت، نیاز به دفتر کار و فضای کارگاهی دارند اما شرکتهای نوپا به دلایل مختلف نیاز دارند که دفتر کار یا فضای کارگاهی را اجاره کنند. تامین ودیعه رهن این فضاها، به ویژه در شهرهای بزرگ و در سالهای اول تشکیل کسبوکار سرعت رشد کسب و کارها را کند میکند و موجب میشود به جای تخصیص منابع مالی کارآفرینان به فعالیتهای اصلی و ارزشآفرین صرف تامین محل کار شود.
وی با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی، برای کمک به این شرکتها با هدف تامین ودیعه رهن محل استقرار تسهیلات قرضالحسنه ودیعه محل کار را در نظر گرفته است، افزود: این تسهیلات، شامل شرکتهایی میشود که قصد توسعه کسبوکارشان را دارند و صندوق نوآوری ۷۰ درصد مبلغ ودیعه رهن شرکتهای متقاضی را تامین میکند.
معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری و شکوفایی هدف این تسهیلات را کمک به افزایش ضریب موفقیت و سرعت رشد شرکتها عنوان کرد.
ذوالفقاری با بیان اینکه سقف این تسهیلات در کلانشهرها ۴۰۰ میلیون تومان و در سایر شهرهای کشور ۲۵۰ میلیون تومان است، تصریح کرد: تسهیلات ودیعه رهن محل کار، قرضالحسنه و کارمزد آن ۴ درصد است. این تسهیلات یک ساله است، اما در صورتی که شرکتها به اهداف توسعهای از پیش تعیین شده خود برسند، تا دو سال دیگر هم قابل تمدید خواهد بود.
به گفته معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری طی دو سال اخیر به ۲۱۱ شرکت دانشبنیان کشور، به مبلغ بیش از ۶۶ میلیارد تومان این تسهیلات پرداخت شده است.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، ذوالفقاری خاطر نشان کرد: شرکتهای دانشبنیان متقاضی مستقر در خارج از استان تهران میتوانند با مراجعه به سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند.
No tags for this post.