بررسی همکاری علمی و فناوری ایران و چین
مركز الگوی اسلامی ايرانی پيشرفت در پی امضای قرارداد همكاری ايران و چين در نشستی كه در تاريخ 25 بهمن ماه با حضور رييس و اعضای انديشكده چرخه نوآوری برگزار می شود به بررسی ابعاد علمی و فناوری اين قرارداد می پردازند.
در اين نشست دکتر حسين سالارآملی، قائم مقام بینالملل وزير علوم، تحقیقات و فناوری به تبيين شرایط کنونی همکاریهای علمی و فناوری ایران و چین و آخرین تحولات در این زمینه خواهد پرداخت.
همچنين در اين نشست میترا امینلو دبير انجمن مديريت فناوری و نواوری ايران با موضوع بازنگری سیاستها و قوانین الزام توسعه همکاریهای فناورانه چین عفت نوروزی مدير گروه مطالعات بينالملل علم و فناوري با موضوع شناسایی انواع ساز و کارهای همکاری علمی و فناورانه با کشور چین به ايراد سخن خواهد پرداخت.
همچنين دكتر آرش رییسینژاد با موضوع از راه ابريشم ديجيتال تا برنامه ساخت چين، دکتر جواد مشایخ با موضوع ضرورت طراحی الگوهای نوین برای همکاری فناوری ایران و چین، دکتر محمدصادق صارمی با موضوع مراکز نوآوری بینالمللی ابزار توسعه صادرات و همکاری های فناورانه و دکتر نیلفروشان با موضوع سیاستها و راهبردهای توسعه صنعتی در چین: سنگ بنای فهم تحولات علمی و فناورانه چین امروز سخنرانی خواهند كرد.
گفتنی است كه كشور چین با صادرات حدود ۳۳۰۰ میلیارد دلاری در سال ۲۰۲۱ با فاصلهاي چشمگير نسبت به آمریکا، اروپا و ژاپن در راس کشورهای جهان قرار گرفت. همچنين اين كشور در همين سال ۲۶۵۰ میلیارد دلار واردات انجام داد كه مازاد ارزی آن بالغ بر ۶۵۰ میلیارد دلار بود. چين با چنين ثروتي در تکنولوژی، نفوذ منطقهای، جهانی و جمعیت زیاد، در آینده جهان و سرنوشت دیگر کشورها نقش مهمی دارد.
شناخت توانمندیهاي علمي، فناوري و اقتصادي این کشور با توجه به قرارداد همكاري 25 ساله حایز اهمیت است.
اندیشکده چرخه نوآوری مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با دعوت از استادان و پژوهشگران فعال در اين حوزه بستر آشنایی بیشتر محققان و دانشپژوهان كشورمان را با ساختارها و حوزههاي فناوری و نوآوری چین به وجود آورده است.
علاقمندان ميتوانند در تاريخ 25 بهمن ماه با مراجعه به آدرس اينترنتي innovation.olgu.ir در بستر فضاي مجازی در اين نشست علمي و تخصصي حضور يابند.
No tags for this post.