ابر پروژه چینی ها میزبان شرکت های ایرانی می شود
به گزارش ایسنا، دولت چین در سالهای گذشته پیگیری طرحی را آغاز کرده که شباهت زیادی به جاده تاریخی ابریشم دارد. چین قصد دارد با نهایی کردن اتصال کشورهای قرار گرفته در این مسیر به تجارت مشترک میان کشورهای منطقه و ترانزیت کالا به دیگر کشورها سرعت ببخشد.
این برنامه اقتصادی که یکی از بزرگ ترین طرح های چین در سال های گذشته به شمار می رود، حالا پذیرای شرکت های ایرانی خواهد بود. عضو اتاق بازرگانی تهران اعلام کرده که پس از عقد قرارداد ۲۵ ساله میان ایران و چین، شرکت های ایرانی می توانند در اتاق فکر این طرح حاضر باشند و حتی در صورت فراهم شدن مقدمات لازم در اجرای آن سرمایه گذاری کنند.
رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری اتاق بازرگانی تهران با اشاره به امضای سند همکاری جامع ۲۵ ساله ایران و چین و هم چنین روند سریع پیشرفت ابتکار کمربند-جاده به عنوان یک پروژه عظیم بین قارهای، از راه اندازی یک اتاق فکر برای توسعه مشارکت بنگاه های ایرانی در این ابرپروژه خبر داد.
فریال مستوفی با تاکید بر این که رویکرد سیاسی و اقتصادی ایران بیانگر تمایل به توسعه همکاری با چین است، گفت: کشور ما با برخورداری از ذخایر عظیم انرژی و به دلیل موقعیت بالقوه استراتژیک خود می تواند به عنوان هاب منطقه و نقطه اتصال چین و کشورهای کمربند-جاده با غرب آسیا و اروپا در این ابتکار نقش برجسته ای ایفا کند که در صورت بهره برداری صحیح و کنش فعال، آگاهانه و با درنظر گرفتن جمیع جوانب، امکان جذب سرمایه گذاری و ارتقاء جایگاه اقتصادی کشور در سطوح منطقهای و بین المللی می تواند فراهم کند.
او افزود: بر همین اساس لزوم مشارکت و نقشآفرینی بخش خصوصی در کنار متولیان دولتی به منظور تلاش برای هماهنگی و ایجاد زیرساخت برای بهرهبرداری از ظرفیت های این ابتکار بیش از پیش ضرورت مییابد.
مستوفی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی مشترک بخش خصوصی و دولتی در ابتکار کمربند-جاده عنوان کرد که در همین راستا مرکز خدمات سرمایه گذاری اتاق بازرگانی تهران طی ماه های گذشته تلاش زیادی داشته تا با برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی و همفکری، آگاهی بنگاه های بخش خصوصی و مسوولان دولتی در مورد این ابرپروژه را افزایش دهد و اکنون نیز در نظر دارد با تشکیل یک اتاق فکر و کارگروههای انرژی، مالی، حمل و نقل و … در آن، بستر تبادلنظر، مباحثه و همفکری با صاحبنظران و خبرگان بخش خصوصی و دولتی را ایجاد کند.
رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری اتاق تهران توضیح داد: این اتاق فکر در حوزههای مرتبط در خصوص راهکارها و الزامات پیوستن ایران به این ابتکار به هم افزایی پرداخته و پس از بررسی و جمع بندی نظرات و موارد مهم با بهره گیری از کارشناسان و اساتید هر بخش، نقطه نظرات کارشناسی در اختیار مراجع تصمیم گیر قرار میگیرد.
مستوفی با اعلام این خبر از تمامی فعالان اقتصادی بخش خصوصی و نهادهای دولتی و حاکمیتی دعوت کرد تا در این اتاق فکر حضور پیدا کرده و نقشآفرینی داشته باشند.
برابر اعلام مرکز خدمات سرمایهگذاری اتاق تهران فعالان اقتصادی بخش خصوصی و نمایندگان نهادهای دولتی در صورت علاقهمندی برای مشارکت در این اتاق فکر، لازم است فرم عضویت در اتاق فکر را تکمیل کنند. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تلفن ۸۸۱۰۷۸۷۵ یا ایمیل cic@tccim.ir تماس برقرار کنند.
No tags for this post.