دکتر یونس پناهی در نشست با رییس مرکز تحقیقات زیستفناوری دریایی خلیجفارس بوشهر اظهار داشت: ویژگیهای منحصربهفرد و موقعیت خاص جغرافیایی شهر و استان بوشهر دستبهدست هم دادهاند تا پتانسیل عظیمی برای ایفای نقش دانشمندان و فناوران عرصه زیستفناوری با رویکرد دریا در این مرزوبوم شکل بگیرد.
نماینده وزیر بهداشت در سفر به استان بوشهر تصریح کرد: دریا را داروخانه آینده نامیدهاند، از این نظر که اکوسیستم دریا به نسبت آنچه در خشکیهای زمین مشاهده میکنیم بهطور شگفتانگیزی گوناگونی و پرشماری زیادی از انواع موجودات زنده را دارا است.
دکتر پناهی بابیان اینکه در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان سهم عمدهای از تولید ناخالص ملی خود را از دریا تأمین میکنند،افزود: اقتصاد دریامحور، راهبردی اساسی، توسعهای و کنشگرا و درنهایت، تحولآفرین است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با حفظ توانمندیهای دانشگاه نسل یک و ۲ میتوانیم به سمت دانشگاههای نسل سوم حرکت کنیم.
معاون تحقیقات و فنآوری وزیر بهداشت بابیان اینکه دانشگاههای نسل سوم ثروت آفرین، فناور و پاسخگو است، گفت: وزارت بهداشت در حوزه تحول تحقیقات، تلاش کرده است تا نگرشها از حالت مقاله محوری به محصول محوری تغییر پیدا کند، بهواقع ما مخالف مقاله نیستیم، اما اعتقادداریم مقاله ابزار است و هدف غایی نیست، ما برای اینکه تحقیقات نافع داشته باشیم، باید نیازها را مشخص و لیست کرده تا این نیازها توسط تحقیقات برطرف شود.
همچنین آیین تکریم و معارفه روسای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و به دلیل وضعیت قرمز کرونایی تنها با حضور اعضای هیاترییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.
در این آیین دکتر حسن ملکی زاده بهعنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی و از زحمات دکتر سعید کشمیری در طول دوران تصدی ریاست دانشگاه تقدیر شد.
دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در حاشیه سفر خود به استان بوشهر به همراه دکتر حسن ملکیزاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با پروفسور ایرج نبیپور رییس مرکز تحقیقات زیستفناوری دریایی خلیجفارس بوشهر دیدار کرد.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت همچنین در این سفر از موزه تاریخ پزشکی خلیجفارس بوشهر نیز بازدید به عمل آورد.