افشین مردانی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه پهپاد سمپاش وسیلهای برای سمپاشیهای هوایی است که به طور معمول در بخش کشاورزی کاربرد دارد، گفت: هماکنون تعداد محدودی از این پهپادها تولید شده که با فروکش کردن موضوع تحریمها و قیمت ارز خارجی، شرایط تولیدات بیشتر آن فراهم میشود.
وی خاطرنشان کرد: این پهپاد به شکل کنترل از راه دور هدایت شده و پذیرای نرمافزار است اما اصل عملیات پرواز به صورت خودکار انجام می شود به این صورت که پس از مشخص شدن نقشه، سایر مشخصات نظیر ارتفاع، عرض و طول پاشیدن به پهپاد داده شده و فرآیند سمپاشی، عملیاتی میشود.
این فناور با یادآوری اینکه این پهپاد با ظرفیت ۱۲ لیتری، فضای یک هکتاری را در مدت زمان ۱۰ دقیقه سمپاشی میکند، یادآور شد: در سال ۹۸ که فرآیند تولید این پهپاد آغاز شد، تمام نمونههای موجود در کشور، وارداتی بودند که این اتفاق با توجه به تحریم و نبود قطعه، کار سمپاشی هوایی را با مشکلات فراوانی مواجه کرده بود.
براساس گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مردانی ادامه داد: این پهپاد با هدف رفع نیاز داخل تولید شد و توانست ضمن ایجاد رقابت با نمونههای مشابه خارجی، به ازای هر فروند، ۲هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰ دلار صرفهجویی ارزی برای کشور به همراه داشته باشد، در تولید این پهپاد کامل بومیسازیشده است.
وی به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تولید این پهپاد اشاره کرد و گفت: این معاونت علاوه بر کمکهای معنوی بسیار، تسهیلاتی را در جهت تولید و توسعه این پهپاد در اختیار شرکت قرار داده است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان یادآور شد: پروژه طراحی و ساخت پهپاد سمپاش با دریافت تسهیلات مصوب معاونت نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی وفناوری ریاستجمهوری مورد حمایت قرار گرفته است.
No tags for this post.