علی اصغر غفاری زاده با اشاره به انعقاد تفاهمنامه به منظور راهاندازی شعبه پژوهشکده معتمد سرطان پستان جهاددانشگاهی در استان مرکزی، که هفتم دیماه امسال بین پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و جهاد دانشگاهی استان مرکزی به امضا رسید، افزود: اقدامات لازم برای راه اندازی این شعبه که یکی از زیرساخت های علمی مورد نیاز استان مرکزی به عنوان یکی از سانترهای ارائه کننده خدمات به بیماران سرطانی است، آغاز شد.
وی اظهار کرد: تامین فضای فیزیکی، تجهیزات و نیروی انسانی بهره مند از دانش و تخصص مورد نیاز در این رابطه، از جمله اقدامات اساسی در این حوزه بود که به سرعت پیگیری شد.
به گفته غفاری زاده، برای ایجاد این شعبه در استان که قرار است به غرب کشور خدمات دهد، مقرر شده است که علاوه بر تامین فضای فیزیکی مناسب و تامین بخش های مختلف پزشکی مورد نیاز اعم از کلینیک ها، درمانگاه ها و اتاق های عمل، یکسری زیرساخت های سخت افزاری از جمله دستگاه های خاص مورد نیاز از جمله دستگاه سونوگرافی پیشرفته، رادیولوژی و ماموگرافی سه بعدی نیز تهیه شود که انجام آن بر عهده جهاد دانشگاهی استان مرکزی است.
وی اظهار کرد: بر این اساس، به منظور تامین تجهیزات مورد نیاز جهت راه اندازی شعبه پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در اراک و مرکز تصویربرداری پزشکی، هفته گذشته جلسه ای با حضور سرمایه گذار این طرح برگزار شد که در قالب تفاهم نامه ای در این حوزه با جهاد دانشگاهی استان وارد همکاری شدند و بر اساس این تفاهم نامه این تجهیزات طبق استانداردی که مد نظر پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی است تهیه و در استان مرکزی نصب و راه اندازی شود.
غفاری زاده با بیان اینکه بخشی از زیرساخت های مورد نیاز در حال حاضر در مجتمع درمانی جهاد دانشگاهی استان موجود است، افزود: میزان سرمایه گذاری گروه سرمایه گذاری رویای سبز به عنوان بخش خصوصی در حوزه تامین تجهیزات خاص مورد نیاز، بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال است. در حال حاضر ۹۰ درصد این دستگاه ها و تجهیزات تهیه و خریداری شده و مابقی در بهمن ماه تهیه می شود.
وی خاطرنشان کرد: پژوهشکده معتمد سرطان جهاد دانشگاهی نیز بر اساس تفاهم نامه منعقد شده، پشتیبانی کامل علمی و تخصصی اقداماتی که در استان انجام می گیرد را به انجام می رساند و دانش فنی مورد نیاز را در راستای پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان های پستان در اختیار ما قرار خواهد داد و ما از برند این پژوهشکده در استان استفاده خواهیم کرد. از طرف دیگر نیروی متخصص معرفی شده از طرف استان، توسط پژوهشکده آموزش می بیند و ارزیابی می شود.
غفاری زاده به برگزاری جلساتی با رئیس و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در این خصوص اشاره کرد و افزود: خوشبختانه مسئولان دانشگاه حمایت کامل خود را از این اقدام اعلام کرده اند و امید است با حمایت های آنها این کار به زودی استارت بخورد و خدمات آن به بیماران این استان و استان های همجوار ارائه شود.
وی اظهار کرد: پیش بینی می شود که اگر بتوانیم یکسری مجوزها را در این موضوع دریافت کنیم، با توجه به آماده بودن زیرساخت های مورد نیاز اعم از فضای فیزیکی و تجهیزات و در اختیار بودن نیروی انسانی آموزش دیده، احتمالا اوایل سال آینده این مرکز اقدام به پذیرش بیمار کرده و خدمات خود را آغاز کند.