کشف تمدن چهار هزار ساله در عمان

به گزارش سیناپرس، رسانه های دولتی عمان اعلام کردند در پی کاوش های جدید باستان شناسی در این کشور، یک شهرک بزرگ با قدمت بیش از ۴ هزارسال پیش کشف شد.

بر اساس گزارش های موجود، این کشف طی یک کاوش باستان شناسی در ولایت رستاق، البطینه، به ویژه در منطقه تهکا و در حومه کوه های حجر انجام شد. نتایج به دست امده از حفاری های انجام شده نشان می ‌دهد که این مکان برای اولین بار در هزاره سوم قبل از میلاد، در اوایل عصر برنز، مورد استفاده قرار گرفته و گروهی از انسان ها در آن سکونت داشتند.

گفتنی است طی سال های اخیر، کشورهای عربی جنوب خلیج فارس تلاش زیادی برای پیشبرد مطالعات باستان شناسی و کشف گذشته خود داشته اند و این تلاش ‌های فزاینده‌ در عمان نیز با هدف کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره باستان و چگونگی پیشرفت جامعه عمانی در طول آن انجام شده است.

سرپرست این تیم مطالعاتی درباره سکونتگاه فوق و یافته های موجود در آن گفت:‌ کاوش های باستان شناسی انجام شده در این محل، یک سکونتگاه گسترده و پیچیده را نشان می دهد که شامل تعداد زیادی ساختمان و مکان های تدفین بزرگ است.
به گزارش سیناپرس،این کاوش توسط هیات مشترک باستان شناسی بین دانشگاه سلطان قابوس و دانشگاه ایتالیایی پیزا، زیر نظر وزارت میراث فرهنگی و گردشگری عمان به پایان رسید.
این یافته جدید پس از آن به دست آمد که باستان شناسان اوایل این ماه کشف نادر دیگری در عصر برنز اولیه انجام دادند  که طی آن یک بازی رومیزی ۴ هزار ساله در این کشور در نزدیکی روستای عین بنی سعیده کشف شد.

مترجم: احسان محمدحسینی
منبع: timesofoman

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا