نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

کشف آثار باستانی در مقبره سازنده دیوار بزرگ چین

به گزارش سیناپرس، باستان شناسان در کاوش های جدید خود  موفق به کشف دو مجسمه جدید شدند که از آن ها در  سایت موزه مقبره چین شی خوانگ دی رو نمایی شد.

در سال ۲۴۶ قبل از میلاد ، کشور امروزی چین به ایالت های کوچکی تقسیم شده و فاقد دولت مرکزی قدرتمندی بود . در این زمان چین شی خوانگ دی  توانست  قسمت‌های مختلف چین را با هم متحد کرده و کشوری یکپارچه پدید اورد. وی پس از این جنگ ها خود را امپراطور نامید و اقدامات وسیعی در جهت آبادانی و رفاه کشورش انجام داد. از جمله مهمترین این اقدامات ، ساخت دیوار بزرگ چین بود که برای جلوگیری از حمله ی قبایل بیابانگرد شمالی به داخل چین ساخته شد. در جریان ساخت آن هزاران دهقان به کار گرفته شدند.

آثار کشف شده جدید شامل یک مجسمه سفالی از یک ژنرال نظامی را در گودال تشییع جنازه شماره یک مقبره است. مجسمه یکی دیگر از مقامات ارشد نظامی چین باستان نیز  که در همان گودال کشف شده بود، در این رونمایی، به نمایش گذاشته شد.

آنها در میان ۲۵ مجسمه جدیدی هستند که رنگهای نقاشی شده آنها در وضعیت نسبتاً خوبی باقی مانده است که سال گذشته از گودال شماره یک کاوش شده است. باستان شناسان این یافته ها را گام بلندی در مطالعات جنگجویان سفالی کشف شده در بزرگترین گودال تدفین شناخته شده مقبره نخستین امپراتور چین یعنی چین شی خوانگ دی، می دانند.

بر اساس تجزیه و تحلیل انجام شده ، تخمین زده می شود که تا ۶ هزار جنگجو و اسب سفالی ممکن است در گودال پیدا شود. طی سال گذشته میلادی ، باستان شناسان در غرب مقبره این امپراتور قدرتمند، یک مقبره بزرگ را کاوش کردند و آثار کشف شده نشان دهنده موقعیت اجتماعی برجسته ساکنان این مقبره بود.

مجسمه های شتر ساخته شده از طلا و نقره، تزیینات درهای طلایی، مجسمه سگ تازی نقره ای و دیگر اشیاء اصلی دفن شده در این محل نشان می دهد که افراد مدفون در این مقبره احتمالاً زندگی تجملی داشته اند. به گزارش سیناپرس،برخی از ظروف سفالی و برنزی به دست آمده از مقبره هنوز در حال بازسازی هستند.

باستان شناسان تصور می کنند این مقبره یکی از آرامگاه های اقماری اطراف مقبره چین شی خوانگ دی باشد زیرا  در چین باستان، دفن سایر اعضای سلطنتی یا مقامات بلندپایه در اطراف مقبره امپراطور امری رایج و معمول بود.

مطالعات باستان شناسی نشان می دهد  ساخت مقبره چین شی خوانگ دی بیش از سه دهه طول کشید و این مجموعه به عنوان یک شهر با دیوارهای بیرونی برای نشان دادن فضای باشکوه طراحی شده بود. از سپتامبر تا دسامبر سال گذشته، باستان شناسان منطقه ای در اطراف دروازه شرقی شهر را کاوش و روش ساخت آن را کشف کردند.

باستان شناسان همچنین یافته های مقبره را به عنوان مرجعی کلیدی برای درک سیستم آیینی زمان چین شی خوانگ دی و همچنین طرح و سبک معماری تشریفاتی داخل مقبره می دانند.

مترجم: احسان محمدحسینی
منبع: china.org
 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل