رتبه های اول تا سوم تخلفات بهداشتی در معرفی به مراجع قضائی
طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۱۵ تا ۲۲ دی ماه ۱۴۰۰، از تعداد ۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۰۱ هزار و ۹۶۵ مورد بازرسی انجام شده است.
بر همین اساس، در این بازه زمانی، تعداد ۳۱ هزار و ۳۵۵ مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضائی معرفی شدهاند و ۹۶۸ مورد از این مراکز نیز پلمب شدهاند.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت، کارگاهها و صنایع کوچک زیر ۲۵ نفر، نانواییها و رستورانها رتبههای اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضائی را در میان اماکن عمومی از تاریخ ۱۵ تا ۲۲ دی ماه ۱۴۰۰ به خود اختصاص دادهاند.
بعد از آن مدارس در رتبه چهارم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضائی در میان اماکن عمومی در این مدت بودهاند و بعد از آن، فروشگاههای زنجیرهای، بانکها، ادارات و سازمانها، پیشخوان و پلیس ۱۰ و مراکز ورزشی قرار دارند.
No tags for this post.