عقد قرارداد ساخت چرخ مسی ويژه ريخته گری منعقد شد
مهندس نورس قنبرپور، مدير مركز تحقيقات فرآوری مواد ويژه فلزی اظهار کرد: اين قرارداد در ادامه قراردادهای پیشین در سالهای 98 و 99 با اين شركت صنعتی منعقد شده است.
وی ادامه داد: اين مركز میکوشیده با حفظ كيفيت اين محصول و انجام تحقيقات برای ارتقاء كيفيت آن، جايگاه خود را در توليد اين محصول استراتژيك حفظ کند.
عضو هيات علمی جهاد دانشگاهی افزود: در سالهای گذشته بخش عمده آميژان های مورد نياز برای ساخت اين محصول وارداتی بود اما در سال جاری موفق به بومی سازی بخش عمدهای از آميژان های مورد نياز در اين مركز شديم و در ساخت چرخهای جديد از آميژان داخلی استفاده خواهيم كرد.
قنبرپور همكاری با چند كارگاه صنعتي در كشور برای ساخت اين محصول ارزشمند را از ويژگی های مثبت اين طرح دانست و خاطرنشان کرد: هر چند در حال حاضر نيز قيمت اين محصول از نمونه خارجی كمتر است انشاا… بتوانيم با جلب اعتماد مشتريان برای اين محصول، هزينه های توليد را كاهش داده و چرخ را با قيمت كمتر به مشتريان تحويل دهيم.
در ادامه مهندس فتاحي، مدير بازرگاني مركز تحقيقات فرآوری مواد ويژه فلزی نيز افزود: بهطور تقريبی سالانه حدود يك ميليون يورو ارز بابت واردات چرخ مسی از كشور خارج می شود.
وی خاطرنشان کرد: سازمان جهاد دانشگاهی تهران بهعنوان نهادی كه دغدغه حل مشكلات و گلوگاه های صنعت را دارد، با حمايت چند شركت صنعتی از سال 88 بهصورت متمركز وارد اين حوزه شد و در صدد هستيم تا با ارائه محصول با بهترين كيفيت، از اعتبار جهاد دانشگاهی دفاع كنيم.
مدير بازرگاني مركز تحقيقات فرآوری مواد ويژه فلزی افزود: يكي از مهمترين پارامترهای موثر در رشد صنعت داخلی، اعتماد و ريسك پذيری مديران صنعت است كه حاضر به استفاده از توليدات داخلی می شوند كه بسيار قابل تقدير است.
فتاحی یادآور شد: اين شركتها علاو هبر كمك به رشد توليدات داخلی، از مزاياي زيادی از قبيل كاهش سرمايه جاری، كاهش انبارداری و استفاده از خدمات پس از فروش بهتر استفاده می كنند.
No tags for this post.