پرداختن سیستمی به موضوع سرطان پستان، مهمترین وجه تمایز پژوهشکده معتمد
دکتر محمدرضا پورعابدی تصریح کرد: با توجه به نقش ویژه زنان در خانواده و به لحاظ اینکه باید یکی از اهداف مهم در سیاستگذاری حوزه سلامت، توجه به سلامت زنان و مادران جامعه باشد، جهاد دانشگاهی بیش از دو دهه است که با راهاندازی پژوهشکده سرطان معتمد (مرکز تحقیقات سرطان پستان)، تلاش کرده است تا بتواند در حوزه سرطانهای مخصوص خانمها بخصوص سرطان پستان، کارهای ارزشمندی انجام دهد.
وی تأکید کرد: مهمترین وجه تمایز پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، پرداختن سیستمی به موضوع سرطان پستان در خانمها با در نظر گرفتن تمام اجزایی است که میتواند در این موضوع مؤثر باشند. سبک زندگی، غربالگری، روشهای نوین درمان و پیگیری کیفیت زندگی زنانی که به سرطان پستان مبتلا شدهاند، از مهمترین ویژگیها و فعالیتهایی است که در این پژوهشکده درحال انجام است.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی افزود: تاکنون ۱۰ دوره از کنگره بینالمللی سرطان پستان پژوهشکده سرطان معتمد با همت پژوهشگران این پژوهشکده برگزار شده است و در یازدهمین کنگره نیز تلاش شده است تا بر غنای این کنگره افزوده شود. اگرچه همه گیری کرونا بر نحوه و چگونگی برگزاری این کنگره اثر گذاشته است، اما متخصصان و پژوهشگران این مرکز دست از تلاش برای انتشار دستاوردهای علمی این حوزه برنداشتهاند.
دکتر پورعابدی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی نهادی است که تخصصهای مختلف پژوهش و فناوری را در خود جای داده است و در سالهای اخیر توانسته در کارهای بینرشتهای که بین حوزههای پزشکی و فنی- مهندسی، الکترونیک و فناوری اطلاعات (IT) انجام شده است، در جایگزینی روشهای نوین درمان سرطان پستان، گامهای خوبی را بردارد. باتوجه به اینکه آینده پزشکی به سمت پزشکی فردمحور حرکت میکند، این موضوع مورد توجه جدی پژوهشگران جهاد دانشگاهی قرار گرفته است.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی گفت: امیدواریم بتوانیم از نتایج این کنگره در کاهش آلام و رنج بیماران مبتلا به سرطان پستان بهره لازم را ببریم.
یازدهمین کنگره بینالمللی سرطان پستان پژوهشکده سرطان معتمد (مرکز تحقیقات سرطان پستان) جهاد دانشگاهی از روز ۲۲ تا ۲۵ دیماه ۱۴۰۰ (۱۲ تا ۱۵ ژانویه ۲۰۲۲) برگزار میشود.
No tags for this post.