نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

پتانسیل شرکتهای دانش بنیان در حل چالشهای صنعت بیمه

دکتر علی وحدت امروز در رویداد تبادل فناوری صنعت بیمه که به صورت مجازی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر بعد از ۱۱ سال، ۶۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند، گفت: اکنون در مرحله ای هستیم که اکوسیستم نوآوری شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها، شتابدهنده ها، صندوق های تامین مالی در کشور ایجاد شده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به این رویداد که در حوزه بیمه است، گفت: صندوق در حوزه توسعه فناوری صنعت بیمه عقب است؛ طی یکی دو سال اخیر تحولات جدی در این صنعت ایجاد شده ولی کماکان مشکلات و چالش هایی گریبانگیر صنعت بیمه است.

به گفته وحدت، در حال حاضر حداکثر استفاده صنعت بیمه از شرکت های دانش بنیان در بخش کوچک فروش بیمه است.

رئیس صندوق نواوری و شکوفایی گفت: شرکت‌های دانش بنیان می توانند در دو حوزه به صنعت بیمه خدمات رسانی کنند که یک حوزه آن رفع نیازهای صنعت بیمه در زمینه هایی چون کاهش هزینه ها و افزایش راندمان است. شرکتهای دانش بنیان توانایی رفع چالش های صنعت بیمه را دارند.

وی با تاکید بر اینکه دانش بنیان ها می توانند در توسعه بازار صنعت بیمه موثر و قوی عمل کنند، گفت: مسیر موفقیت صنعت بیمه چه در حوزه کاهش هزینه ها و چه در توسعه بازار از شرکت های دانش بنیان و نهادهای سیاستگذار عبور می کند. حوزه های علم و فناوری می توانند در توسعه بیمه موثر باشد ولی ما اصراری نداریم که این شرکت ها در حوزه فروش بیمه وارد شوند.

وحدت با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در رسیدن سهم شرکت های دانش بنیان در GDP به میزان ۵ درصد، گفت: در حال حاضر میزان فروش شرکت های دانش بنیان ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است که در افق ۱۴۰۴، باید سهم این شرکت ها از GDP به ۵ درصد برسد و این شرکت ها برای گردش مالی خود نیاز به ابزاری به نام بیمه دارند تا بتوانند محصولات خود را در صنایع مختلف ارائه دهند؛ امیدواریم که این رویداد نقطه آغازی برای نفوذ فناوری در صنعت بیمه باشد.

رئیس صندوق نواوری و شکوفایی در خصوص «قانون جهش تولید دانش بنیان» گفت: اکنون این قانون در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته و کلیات آن به جز یک بند تصویب شده است.

در ادامه سیاوش ملکی فر معاون توسعه نواوری صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه این صندوق مولود تصویب قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان بوده است، گفت: با برگزاری رویدادهای تبادل فناوری در حوزه های مختلف، ۵۵ قرار داد فناورانه بالغ بر ۶۹۰ میلیارد تومان منعقد شده است.

وی با بیان اینکه به صورت کلی ۲هزار و ۳۲ نیاز فناورانه در این رویدادها به شرکت های دانش بنیان ارائه شده است، گفت: یکی از این رویدادها که امروز برگزار شد رویداد صنعت بیمه است که در این رویداد ما با همکاری بیمه مرکزی و ۷ شرکت بیمه، ۱۷ نیاز فناورانه در این حوزه را شناسایی و استخراج کردیم.

ملکی فر خاطر نشان کرد: ۶۰۰ شرکت دانش بنیان توانمند در حوزه بیمه شناسایی شدند اما طی فراخوانی که داشتیم در نهایت ۱۸۱ درخواست مذاکره از سوی ۷۰ شرکت به ما ارسال شد و این عدد یعنی ۷۰ شرکت توانمند در کشور وجود دارد که می توانند نیازهای صنعت بیمه را مرتفع کنند.

در حاشیه این رویداد ۳ قرارداد و دو تفاهم نامه بین شرکت های بیمه و دانش بنیانها منعقد شد.۳ قرارداد با موضوعات «دریافت سرویس api در جهت ارائه سرویس تعیین مقصر حادثه بیمه شخص ثالت»، «استفاده از سرویس کارشناسی مجازی بازدید اولیه در فضای ابری» و « انتفاع از محصول نرم افزاری سامانه هوشمند مدیریت دفتر کار نمایندگان» بود.همچنین ۲ تفاهم نامه با موضوعات «تولید، طراحی و پیاده سازی خدمات و محصولات نوین مبتنی بر فناوری وشرایط اختصاصی پیوست» و «کشف تقلب در حوزه بیمه های اتومبیل و درمان» به امضا رسید.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل