اين بررسيها نشان داده است كه خوردن زنجبيل ميتواند دردهاي شديد ماهيچهاي را كه ناشي از تمرينات يا كارهاي سخت بدني هستند، تسكين دهد.
روزنامه ديلي ميل در اين باره مينويسد: ريشه زنجبيل قرنها است كه بعنوان يك ماده گياهي درمان كننده براي رفع بسياري از مشكلات و ناراحتيها مانند سرفه و سرماخوردگي و نيز ناراحتي معده مورد استفاده قرار ميگيرد اما در اين تحقيق جديد بويژه مشخص شده است كه زنجبيل براي رفع دردهاي ماهيچهاي بسيار مفيد و موثر است.
پروفسور پاتريك اوكانر از دانشگاه جورجيا در آمريكا كه سرپرستي اين پژوهش را برعهده داشته در اين باره ميگويد؛ اين گياه مفيد بهتر از هر داروي مسكن ديگري براي درمان اين قبيل دردها سودمند باشد.
مطالعات نشان داده است که زنجبيل ميتواند باعث جلوگيري از تهوع ناشي از عمل جراحي و شيمي درماني شود. براساس تحقيقات باليني، مصرف يک گرم پودر زنجبيل در جلوگيري از حالت تهوع و استفراغ بعد از عمل جراحي به اندازه داروهاي آرامبخش مرسوم موثر است. خاصيت گرم کنندگي و فعال کنندگي زنجبيل آن را به عنوان شفابخش خانگي معروف کرده است.
همچنين متخصصان توصيه ميكنند كه اگر به کشيدگي عضله دچار شدهايد، گلودرد داريد و يا از بيماري مسافرت رنج ميبريد، از زنجبيل استفاده كنيد تا به قدرت شفابخشي فوقالعاده آن پي ببريد. بر اساس اين گزارش، زنجبيل فوايد فراواني براي سلامتي دارد.
زنجبيل جزء گياهان دارويي مهم بوده و داراي خواص متعددي از جمله ضد تهوع، مقوي قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتري، آنتي اکسيدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدي، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سيستم ايمني، ضد نفخ، افزايش ترشحات رودهاي معدي، پايين آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون مغزي و محرک هضم غذا است. از زنجبيل استفادههاي متنوعي مي شود.
از کاربردهاي جديد آن ميتوان پيشگيري از تهوع و استفراغ، کم اشتهايي، بياشتهايي رواني، اسپاسم روده، برونشيت، مشکلات روماتيسم را نام برد. در صنعت غذايي هم از اين گياه به عنوان چاشني مطلوبي استفاده ميشود.
No tags for this post.