به گفته مدیرعامل ایرانسل؛ با توجه به اینکه ایرانسل خود یک سازمان جوانی است متوسط سن کارکنان آن سی تا ۳۵ سال است و همواره از جوانان به ویژه استعداد بانوان بهره مند شدیم
دکتر بیژن عباسی آرند، مدیرعامل ایرانسل در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های جهاد دانشگاهی با حضور در غرفه سیناپرس گفت: جهاد دانشگاهی یکی از نمودهای اصلی انقلاب است و نماد خودباوری و اعتماد به نیروهای دانشگاهی است و تا کنون دستاوردهای مهمی هم به کشور عرضه کرده است.
عباسی آرند افزود: عموما استارتاپ هایی ذیل ایرانسل قرار دارند که پویا باشند.
وی با اشاره به فعالیت دانش بنیان ها در مجموعه شرکت ایرانسل گفت: ما در مجموعه ایرانسل، مرکزی با عنوان نوآوری داریم که در قالب شتابدهنده بر روی استارتاپ ها سرمایه گذاری میکنیم و از ایده های قابل توسعه حمایت میکنیم و به اعتقاد من میتوانیم با مجموعه جهاد دانشگاهی همکاری های موثری در زمینه توسعه دانش بنیان ها داشته باشیم.
به گفته وی، با توجه به اینکه ایرانسل خود یک سازمان جوانی است متوسط سن کارکنان آن سی تا ۳۵ سال است و همواره از جوانان به ویژه استعداد بانوان بهره مند شدیم.

