دکتر سید حسن قدسی پور در اختتامیه سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتخارات علمی فراوانی را کسب کرده و در بسیاری از رتبه بندیهای بین المللی جایگاه نخست کشور را کسب کرده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه هوش مصنوعی پیشرفتهای بسیاری داشته است و در این زمینه فعالیت میکند، ادامه داد: تبدیل علم و رفع نیاز جامعه از محورهای اصلی فعالیت این دانشگاه است که برای تحقق این امر با پیگیری مدیریت قبلی مجوز پارک علم و فناوری دانشگاه صادر شد و اکنون در این پارک ۳۱۲ شرکت فناور مستقر هستند.
دکتر قدسیپور افزود: برای اینکه در حوزه علم و فناوری تک بعدی عمل نکنیم و تنها به مسائل انسانی توجه نداشته باشیم باید در کنار علم در حوزه قرآن، عترت و احادیث نیز فعالیت کنیم. غرب در بسیاری زمینه ها جلو است اما به دلیل دوری از معنویت با مشکلات اساسی اخلاقی مواجه است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: در اسناد بالادستی کشور به موضوع الهام بخشی توجه شده است و اکنون که ما افتخار میزبانی مسابقات قرآن را داشتیم به عنوان قدم های اولیه در حوزه الهام بخشی قلمداد نموده و امیدواریم که در زمینه های فرهنگی و اخلاقیات دانشجویان برنامه های موثری در دانشگاه برنامه ریزی و اجرا نماییم .
همچنین در این مراسم، دکتر حامد ملاداوودی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان با حضور هزار و ۲۰۰ دانشجو در اردیبهشت ماه امسال آغاز به کار کرد و در آذرماه با حضور داوران بین المللی از میان شرکت کنندگان ۱۲۱ دانشجو برگزیده شدند.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمام توان خود را به کاربرد تا این جشنواره در شان قرآن برگزار شود. دانشگاهی که بخواهد در تراز انقلاب اسلامی نوید بخش تمدن اسلامی باشد، دانشگاهی است که بستر و محفل نشر و گسترش معارف انسان ساز قرآنی باشد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان با شعار «دانشگاه قرآنی، بصیرت فاطمی» در ۹ بخش آوایی، معارفی، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری و نوآفرینی های قرآنی در ۴۰ رشته برگزار شد.
دکتر ملا داوودی عنوان کرد: این جشنواره با حضور هزار و ۲۰۰ دانشجو در اردیبهشت ماه امسال آغاز به کار کرد و در آذرماه با حضور داوران بین المللی از میان شرکت کنندگان ۱۲۱ دانشجو برگزیده شدند.
وی تاکید کرد: نفرات اول تا سوم بخش آوایی و نفرات اول تا پنجم بخش معارفی این جشنواره به مسابقات سطح ملی و پس از آن به مسابقات سطح بین المللی راه می یابند.
No tags for this post.