به گزارش سیناپرس، فیلم های ترسناک با موضوع زامبی ها همواره مورد توجه مخاطبان قرار داشته و در این فیلم ها معمولا یک ویروس خاص به دلایل مختلفی از جمله اشتباه دانشمندان یا دخالت یک فرد یا گروه تبهکار، در جامعه پخش شده و با سرعت زیادی گسترش یافته و در نهایت همه مردم جهان را درگیر خود می کند. در این فیلم های خاص، ویروس فوق که معمولا با نام های ویژه و حروف الفبا معرفی شده و باعث می شد افراد پس از ابتلا که عموما از طریق تماس خونی رخ می داد، بیمار شده و از دنیا بروند و در ادامه به شکل مردگانی متحرک شروع به فعالیت و حمله به سایر موجودات زنده کنند.
این سناریو در بسیاری از موارد با آن چه در طول همه گیری کرونا شاهد آن بودیم شباهت داشته و می توان بین این سناریوها و ماجراهای رخ داده در زمینه کرونا ارتباط برقرار کرده و مشابهت های زیادی را ملاحظه کرد.به گزارش سیناپرس، پژوهش های انجام شده توسط گروهی از محققان دانشگاه ایالتی پن در ابتدای سال ۲۰۲۱ نشان داد افرادی که به طور منظم از این فیلم ها لذت می برند، نسبت به کسانی که از فیلمهای ترسناک اجتناب می کنند، در طول همه گیری کرونا به طور منطقی تری رفتار کرده و به طور کلی برای واقعیت همهگیری کووید-۱۹ آمادگی بیشتری داشتند.
گفتنی است حتی پس از بررسی تأثیرات شخصیتی، این تیم پزوهشی همچنان دریافته است که هرچه مردم فیلمهای ترسناک، زامبی، بیگانه و آخرالزمانی بیشتری تماشا کرده باشند، بهتر با همه گیری مقابله می کنند. در این میان نحوه تعامل افراد طرفدار این ژانر فیلم های ترسناک با مقوله درمان کرونا و تزریق واکسن نیز به طرز قابل توجهی با سایر افراد متفاوت بوده و به طور کلی می توان نتیجه گرفت که به باور محققان این داستان ها به عنوان یک تمرین ذهنی برای زندگی واقعی عمل می کنند.
مترجم: مولود یوسفی
منبع: sciencefocus