به گزارش ایرنا، محمود شیخ زین الدین شامگاه چهارشنبه در آیین اختتامیه رویداد کارآفرینی « هم نت » در اصفهان با بیان اینکه امیدواریم نتیجه مذاکرات با عقل و تدبیر گره بخورد افزود: امروز همه هیاتهای اقتصادی و سیاسی خارجی برای ورود به ایران صف بسته اند و به برکت وجود نخبگان هنگامیکه که وارد ایران شده با تغییر و تحول اساسی در کشور مواجه می شوند.
وی با بیان اینکه امروز سرمایه های اصلی کشور، نخبگان هستند گفت: هیچ کار کلیدی مهمتر از توجه به این سرمایه های روی زمین نیست.
معاون نوآوری معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه نسل جوان و نوجوان امروز موضوع قدیمی علم بهتر است یا ثروت را پاسخ می دهد اظهار کرد: امروز براحتی می توان علم را به منشا قدرت و ثروت برای کشور تبدیل کرد.
وی افزود: کشور ما در حوزه های مختلف علم و فناوری ، واکسن سازی ، انرژی هسته ای و پزشکی پیشرفتهای چشمگیری داشته و ثابت کرده است که بهره گیری از ذهنهای خلاق که می تواند روی پای خود بایستند .
شیخ زین الدین با بیان اینکه چیزی که کشور ما رابه اهدافش می رساند توجه به حوزه فناوری است گفت: دوران بی توجهی و سرد مزاجی نسبت به حوزه علم و فناوری گذشته است.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان نیز در این آیین با اشاره به برگزارای برنامه هم نت (همکاری، مشکل گشایی، نوآوری و توانمندسازی) در اصفهان گفت: این رخداد نخستین رویداد کارآفرینی بومی کشور برای آموزش کسب و کار است که با شرکت حدود 300 نفر برگزار شد.
شقایق حق جوی جوانمرد افزود: حضور نخبگان، جوانان و فرهیختگان دانشگاهی در کنار کارآفرینان و صنعتگران موفق داخلی و بین المللی از نقاط قوت این رخداد بود که موجب تقویت پیوند بین دانشگاه و صنعت شد.
وی درباره ماهیت رویداد هم نت گفت: پیداکردن ایده های خوب و تکمیل تیمها و انسجام در انجام کارگروهی، از مهمترین اهداف این رویداد بود.
رئیس ستاد برگزاری رویداد هم نت با اشاره به نقاط قوت این رویداد افزود: مهمترین نقطه قوت آن شرکت کنندگان بودند که توانستند هشت روز خود را صرف کار تیمی و ارائه طرح و ایده نو کنند.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان، مهمترین نقطه ضعف این گونه برنامه های را مهارتهای نرم ( soft skills ) بین شرکت کنندگان دانست و ادامه داد: اینکه شرکت کنندگان بتوانند با مدیریت، تیم خود را پایدار نگهدارند، نیاز به برنامه ریزی و تقویت روحیه کار گروهی دارد.
به گزارش ایرنا، نخستین رویداد کارآفرینی هم نت (همکاری، مشکل گشایی، نوآوری و توانمندسازی) با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد نخبگان استان اصفهان و اتاق بازرگانی، صنایع و معادن اصفهان از سی و یکم تیرماه آغاز شد و به مدت هشت روز ادامه داشت.
در رویداد هم نت، صنعتگران، سرمایه گذاران و صاحبان فناوری درباره مسائل و معضلاتشان به امید پیدا کردن راه حل گفت و گو کردند.
شرکت کنندگان در هشت روز کار تیمی یک چالش واقعی را تجربه کرده و در صورت پیدا شدن راه حل ها کسب و کارهای جدیدی در آینده با حضور آنها شکل می گیرد.
در پایان پس از هشت روز تلاش و کار تیمی ، هفت تیم برتر که بیشترین امتیازات را در این رویداد کسب کرده بودند معرفی شدند.
در این رویداد سید احسان عمادی فر به نمایندگی از تیم 'کارینو' از اصفهان مقام اول را کسب کرد و محمد سعید آگاه به نمایندگی از تیم 'رایان' از استان فارس مقام دوم را بدست آورد.
علی شفیعیون به نمایندگی از تیم 'اتوبوس گردشگری' از اصفهان موفق شد مقام سوم رویداد هم نت را از آن خود کند.
تیم ایده سبز ( در زمینه کشت گیاه بدون خاک در ساختمان) موفق شد مقام چهارم رویداد هم نت را کسب کند.
تیمهای بی بی تی و کارآفرین های اصفهانی هم مقام پنجم مشترک را بدست آوردند.
تیم 'دامر' و' سامانه مدیریت همایش ها' مقام ششم و هفتم رویداد هم نت را کسب کردند.
بنیاد نخبگان استان اصفهان، در سال 1388 افتتاح شد و اکنون حدود یکهزار و 200 نخبه را زیر پوشش دارد.
اسفند پارسال نیز نخستین رویداد استارت آپ ویکند سلامت الکترونیک توسط بنیاد نخبگان استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در اصفهان با هدف تقویت خلاقیت، ایده پردازی، کار گروهی و کار آفرینی مبتنی بر دانش و نو آوری برگزار شد.