ابداع پخت غذا بدون استفاده از آب

یک آشپز مشهور که به طبابت سنتی نیز مشغول است ، دست به ابتکاری جدیدی در پخت غذا زده است . او غذاهایش را بدون استفاده از آب آماده می کند . بنا به ادعای این طبیب سنتی ، غذاهایی که  به این روش پخته می شود برای سلامت بدن مفید بوده و از فرایند هضم راحتی برخوردار است .

عزت حسین (Izzat Hussain) آشپز مشهور هندی در رابطه با تاثیر آب بر طعم غذا می گوید : " من معتقدم با استفاده از آب نمی توان طعم غذا را ثابت نگه داشت چرا که در مناطق مختلف طعم و مزه آب متفاوت است . "

در اینجا این پرسش مطرح می شود که در پخت غذاها چه چیزی را باید به جای آب جایگزین کرد؟ به اعتقاد عزت حسین انواع مایعات می تواند مورد استفاده قرار گیرد اما اصلی ترین آن ها شیر است . این آشپز ترجیح می دهد که بیشتر از شیر استفاده کند چرا که غلظت غذا را بالا می بر د. او برای تهیه انواع خمیرها از شیر استفاده می کند .

نسبت عزت حسین به نواب وجید علی شاه (Nawab Wajid Ali Shah) آخرین نواب Oudh متعلق به نیمه قرن نوزدهم واقع در شمال هند باز می گردد که در حال حاضر به دلیل غذاهای خوش طعمش ، معروف به غذاهای Awadhi ، مشهور شده است .

این آشپز مشهور برای حفظ اعتماد افرادی که به غذاهایش علاقمند هستند ، این ابداع را انجام داده که ظاهرا موفق نیز بوده است چرا که علاوه بر طعم و مزه خوبی که غذاهایش از آن برخوردار بوده ، برای سلامت انسان نیز مفید و سومند هستند .

عزت حسین از غذاهایی که برای تهیه آن ها از روغن زیاد استفاده می شود و برای هضم سنگین است ، انتقاد کرده و اظهار داشت که برای حفظ سلامت غذاها باید از روغن کمتری استفاده کرد و در صورت امکان نیز کمتر غذاهای سرخ کرد .

وی همچنین نوعی ویژه از پخت نان را ابداع کرده است که  Izzat ki Roti نام داشته و از مخلوط آرد غلات با گیاهان خاص تهیه می شود . در تهیه این نان ، او به جای آب از شیر استفاده می کند .  

علاوه بر این عزت حسین در نظر دارد یک نوشیدنی سالم را جایگزین چای معمولی و قهوه سازد . او معتقد است معجونی از مخلوط چای سبز و گیاه دارویی شیرین بیان می تواند نقش مهمی در آرامش و سلامت بدن ایفا کند و جایگزین نوشیدنی های رایج شود .

منبع

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا