بررسی ایمپلنت انگل بلت برای درمان انحراف مفصل زانو در کشور
یک عضو مرکز تحقیقات استخوان، مفصل و بافتهای وابسته دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه تحقیقی با عنوان مقایسه کاربرد پلاکهای LCP و انگل بلت در درمان انحراف مفصل زانو برای نخستین بار در کشور انجام شده است، تاکید کرد: این تحقیقات به دنبال مقایسه میزان عوارض و دوام انجام جراحی با هریک از پلاکهای LCP و انگل بلت در درمان انحراف زانو است که دارای مزایای درمانی ویژه با کاهش عوارض پس از عمل است و صرفه جویی ارزی قابل توجهی به همراه دارد.
فرشاد صفدری در گفت وگو باایسنا، با اشاره به اینکه اغلب مراجعه کنندگان برای درمان انحراف شدید زانو زنان هستند که در این افراد هنوز مفصل زانو به آرتروز تبدیل نشده است، گفت: برش قسمت پایینی استخوان ران و تغییر زاویه مفصل زانو روش درمانی مرسوم انحراف شدید زانو است که می بایست پس انجام عمل جراحی استخوان بریده و فیکس شود.
وی اضافه کرد: پلاکهای LCP تکنولوژی جدیدتری نسبت به پلاکهای پیشین است که با وجود کاربرد راحت برای جراحان دارای قیمت گرانتری هستند اما ایمپلنت قدیمی تر به نام "انگل بلت" که دارای زاویه 90 درجه است، با وجود کاربردی بسیار سخت تر برای جراحان دارای دوام و نتایج بهتری پس از جراحی هستند.
این پژوهشگر ارشد مرکز تحقیقات دانشگاه شهید بهشتی، تصریح کرد: بر طبق تحقیقات انجام شده در زمینه مقایسه کاربرد پلاک های LCP و انگل بلت که بر روی 40 بیمار با میانگین سنی 25 سال انجام شد و با پیگیری و بررسی نتایج وضعیت بهبودی پس از گذشت یک سال از عمل جراحی و با در نظر گرفتن ویژگی های بالینی و رادیولوژی دریافتیم که بیمارانی که با انگل بلت جراحی شده اند، دارای عوارض پس از جراحی کمتری هستند.
صفدری خاطرنشان کرد: عوارض پس از جراحی انحراف مفصل زانو که شامل احتمال جوش نخوردن استخوان برش خورده است با کاربرد ایمپلنت انگل بلت دیده نشده است. همچنین هزینه درمانی استفاده از آن 5 برابر کمتر از پلاک های LCP است و می تواند صرفه جویی ارزی به همراه داشته باشد.
گفتنی است، دکتر کاظمی رئیس مرکز تحقیقات اختر وابسته به دانشگاه شهید بهشتی مجری انجام این پژوهش است و نتایج این تحقیقات به صورت مقاله نیز برای اولین بار آماده انتشار است.
No tags for this post.