حوزه(های) تحت پوشش: تغذیه و رژیم غذایی, سیاست گذاری سلامت
تاریخ برگزاری: 3 اسفند 1393 تا 4 اسفند 1393
تاریخ برگزاری میلادی: 2015-02-22 – 2015-02-23
برگزار کننده: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
محل برگزاری: تهران
وضعیت کنفرانس: اطلاع رسانی
تاریخهای مهم:
مهلت ارسال اصل مقاله: 1393/10/30
اهداف همایش:
-ارتقا سطح علمی شرکت کنندگان
-آشنایی با فن آوری های جدید در صنعت شیر
-ارتقا سطح کیفی تغذیه جامعه
محورهای همایش:
اهمیت و جایگاه تغذیه ای شیر
– نقش مصرف شیر در سلامت
– اصلاح الگوی مصرف شیر
– غنی سازی شیر
کنترل کیفیت، بهداشت و سلامت شیر
– تقلبات
– آلاینده های شیمیایی و میکروبی ( فلزات سنگین،آفلاتوکسین M1 ، ملامین، آنتی بیوتیک ها و …)
شیر خام و اهمیت آن
– منابع آلودگی شیر خام
– بیماریهای منتقله از شیر خام
– روش های کاهش آلودگی
مدیریت و تکنولوژی
-برچسب گذاری(لیبلینگ) شیر ، شیرهای طعم دار و اسانس دار
– روش های نوین فن آوری در صنعت شیر
– کاربرد تکنیک های مدرن در کاهش آلودگی و افزایش زمان ماندگاری
– روش های نوین در بسته بندی
– محصولات جدید
– تولید و عرضه شیر

