دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

حوزه(های) تحت پوشش: تغذیه و رژیم غذایی, سیاست گذاری سلامت
تاریخ برگزاری: 3 اسفند 1393 تا 4 اسفند 1393
تاریخ برگزاری میلادی: 2015-02-22 – 2015-02-23
برگزار کننده: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
محل برگزاری: تهران
وضعیت کنفرانس: اطلاع رسانی

تاریخ‌های مهم:
مهلت ارسال اصل مقاله: 1393/10/30

 

اهداف همایش:

-ارتقا سطح علمی شرکت کنندگان 
-آشنایی با فن آوری های جدید در صنعت شیر 
-ارتقا سطح کیفی تغذیه جامعه

 

محورهای همایش:

  اهمیت و جایگاه تغذیه ای شیر

 –   نقش مصرف شیر در سلامت

–   اصلاح الگوی مصرف شیر

–    غنی سازی شیر

  کنترل کیفیت، بهداشت و سلامت شیر

 –   تقلبات

 –   آلاینده های شیمیایی و میکروبی ( فلزات سنگین،آفلاتوکسین M1 ، ملامین، آنتی بیوتیک ها و …)  

 شیر خام و اهمیت آن

–   منابع آلودگی شیر خام

–  بیماریهای منتقله از شیر خام

– روش های کاهش آلودگی

  مدیریت و تکنولوژی

-برچسب گذاری(لیبلینگ) شیر ، شیرهای طعم دار و اسانس دار 

–  روش های نوین فن آوری در صنعت شیر

–  کاربرد تکنیک های مدرن در کاهش آلودگی و افزایش زمان ماندگاری

– روش های نوین در بسته بندی

– محصولات جدید

–  تولید و عرضه شیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا