عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا با بیان اینکه شیوع ناباروری در ایران حدود 20 درصد است، افزود: این آمار در مقایسه با آمار 12 تا 15 درصدی اعلام شده از طرف سازمان جهانی بهداشت در مورد متوسط ناباروری در جهان، آمار قابل توجهی است بنابراین نیازمند درنظرگرفتن تمهیدات ویژه ای در این زمینه هستیم.
به گزارش ایرنا از پژوهشگاه ابن سینا، دکتر سارا مختار افزایش سن را یکی از مهمترین عوامل در بارداری و بچه دار شدن زوجین دانست و گفت: باید به این موضوع توجه ویژه ای شود چراکه با بالا رفتن سن زن، ذخیره تخمدانی و کیفیت تخمک ها در وی کاهش می یابد.
وی با تشریح اینکه با افزایش سن زنان، میزان ناباروری در آنها بالا رفته، درصد سقط بیشتر می شود و احتمال بروز مشکلات ژنتیکی برای جنین افزایش می یابد، گفت: زنانی که در سنین بالای 35 سال تصمیم به بارداری دارند و پس از 6 ماه باردار نمی شوند، باید هرچه سریعتر برای تشخیص و درمان اقدام کنند.
دکتر فرناز فاطمی جراح و متخصص زنان و زایمان، فلوشیپ ناباروری و عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا نیز تنبلی تخمدان را از جمله رایج ترین علل بروز ناباروری در زنان دانست و افزود: اختلالات قاعدگی، سابقه درمانی یا رادیوتراپی و مصرف برخی داروهای نیز می تواند از علت ناباروری باشد.
No tags for this post.