نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

روزانه یک واژگونی اتوبوس داریم

به گزارش سیناپرس، مجتبی خالدی در جمع خبرنگاران درباره اقداماتی که در مرکز هدایت عملیات و بحران وزارت بهداشت صورت می گیرد؛ اظهار کرد: این مرکز از سال ٨۴ آغاز به کار کرده است.

وی با اشاره به تاریخچه ای از این مرکز گفت: مرکز هدایت عملیات بهداشت روزانه ٧۴ حادثه مهم را ثبت می کند. این حوادث یا بیش از پنج مصدوم یا بیش از سه کشته دارد. البته عدد خیلی بالا است و تقریبا نیمی از این حوادث ترافیکی است. این نشان می دهد که کشور باید  در خصوص حوادث ترافیکی بیشتر فکر کند. این امکان که پشت سر هر اتوبوس یک آمبولانس اعزام کنیم وجود ندارد و در حال حاضر شرایط به گونه ای است که روزانه یک واژگونی اتوبوس یا یک سانحه برای اتوبوس را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: علیرغم اینکه رانندگان اتوبوس، رانندگان حرفه ای هستند و باید کمترین تلفات را در این حوادث داشته باشیم اما می‌بینیم که کار نگران کننده است و یکی از مطالبات سازمان اورژانس کشور از کمیسیون ایمنی راه ها این است که برای حوادث ترافیکی یک فکر اساسی شود.

وی گفت: چهار هزار و ٨٠۵ مورد حادثه پرتلفات ترافیکی از ابتدای فروردین تا کنون رخ داده است که البته این شامل همه حوادث ترافیکی نیست. حوادثی که یک یا دو مصدوم دارد شامل این آمار نیست. این نشان دهنده این است که این آمار برای هفت ماه عدد بسیار بالایی است.

خالدی اظهار کرد: امکاناتی که ما می توانیم در اختیار دیگر موارد قرار دهیم برای حوادث ترافیکی مورد استفاده قرار می گیرد.

خالدی با اشاره به اقدامات انجام شده گفت: بحث موقعیت یاب یکی از نگرانی هایی بود که سازمان اورژانس کشور داشت و هر کسی که تصادف می کرد نمی توانست آدرس دقیق محل حادثه را اعلام کند و ما نیز نمی توانستیم متناسب با درخواست این فرد نزدیکترین آمبولانس را اعزام کنیم. در حوادث پرتلفات اطلاعاتی که در لحظات اولیه مددجو می دهد بسیار مهم است و این نیز نیاز به آموزش دارد.

وی ادامه داد: ابتدای امسال موقعیت یاب در اورژانس کشور راه اندازی شد و امیدواریم بتوانیم در سراسر کشور آن را راه اندازی کنیم. بر اساس این موقعیت یاب هر گاه تماس گیرنده ای با اورژانس تماس بگیرد، موقعیت آن به طور دقیق مشخص می شود.

خالدی گفت: اقدامات دیگری نیز برای سایر گروه ها مانند ناشنوایان و بیماران اوتیسم در حال انجام است.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: اورژانس های موتوری، هوایی و دریایی در چند سال اخیر پیشرفت داشته است اما هنوز نیز جای کار دارد.

نگرانی های دولت و مجلس این است که بتوانیم به ایمنی جمعی لازم برسیم

علی نیکزاد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از آخرین وضعیت اورژانس کشور گفت: ایستادن پای کار در دوران کرونا خیلی سخت است.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران در اورژانس تهران در پاسخ به خبرنگار سیناپرس درباره حمایت مجلس از واکسن های داخلی گفت: با استقرار دولت سیزدهم و حضور دو  رئیس کمیسیون مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان، مجلس در جریان اموراتی در خصوص مقابله با ویروس کرونا در جریان قرار می گیرد.

وی افزود: الحق یکی از اقدامات بسیار ارزشمندی که دولت سیزدهم انجام داد ،جریان وارد کردن واکسن بود که به اندازه کافی بنابر اظهار مسوولان بهداشتی کشور، واردان انجام شد، البته این بدان معنا نیست که از واکسن های داخلی حمایت نشد، من و قاطبه نمایندگان مجلس از واکسن برکت استفاده کردیم و در آن موعود مقرر واکسن را زدیم،

نیکزاد تاکیدکرد: اما  یکی از اقدامات دولت سیزدهم این بود که توانست به اندازه کافی واکسن از خارج تهیه کند و در اختیار مردم قرار دهد که هر نوع واکسنی در هر پایگاه و خانه بهداشتی و در هر اورژانسی موجود باشد.

وی تصریح کرد: اکنون همه نگرانی های دولت و مجلس این است که واکسیناسیون را انجام دهند تا ما بتوانیم به آن ایمنی لازم برسیم و انشالله برگردیم به زندگی عادی که مردم عزیز ما در مناسبت ها و جاهای مختلف در مباحث اقتصادی، سیاسی ،تجاری و فرهنگی حضور پیدا کنند.

وی در خصوص تامین بودجه واکسن، گفت: در حال حاضربودجه یک میلیارد دلاری را با اذن مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی برداشته شده، اما قطعا جان مردم برای دولت و مجلس مهم است و اگر قرار باشد بودجه ای تخصیص داده شود حتما اولویت نخست بحث جان مردم و مقابله جدی و علمی با ویروس منحوس کروناست.

گزارش:فرزانه صدقی

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل