به گزارش ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محقق این طرح پژوهشی گفت: روش های متعددی برای ساخت نانوذرات و کنترل اندازه آنها وجود دارد اما این طرح از ویژگی هایی از جمله تولید آسان در دما و فشار محیط، توانایی بالا در کنترل اندازه ذرات و توزیع بسیار مناسب و متمرکز اندازه نانوذرات برخوردار است.
عارف فزونی کنگرشاهی تصریح کرد: برتری دیگر این پژوهش که با روشی به نام مایسل معکوس انجام شده است، توانایی بالا در کنترل اندازه ذرات (خطای کمتر از یک نانومتر) و استفاده همزمان از عوامل فعال سطحی (دو سورفکتانت) برای کنترل اندازه نانوذرات است.
وی با بیان اینکه این روش ظرفیت بالایی برای توسعه و صنعتی شدن دارد، افزود: برای نمونه نانوذرات دی سولفید تنگستن که در این طرح ساخته و اندازه آنها تنظیم و کنترل شده است، در نانو روان کارها و صنایع کاتالیستی کاربرد دارند.
فزونی، به دست آوردن بازه کاری مجاز برای استفاده از این روش (غلظت های مناسب از مواد اولیه برای ساخت و کنترل اندازه نانو ذرات) و رسیدن به روابطی برای کنترل اندازه نانوذرات بر اساس متغیرهای مورد مطالعه را از دیگر دستاوردهای این طرح پژوهشی عنوان کرد.
این طرح با عنوان ساخت و کنترل اندازه نانوذرات WS2 با استفاده از روش مایسل معکوس، به راهنمایی دکتر منوچهر نیک آذر در مقطع کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده است.

