مهندس رضا باقری اصل در نخستین کارگاه آموزشی حاکمیت اینترنت که در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، افزود:توسعه پایدار نیازمند تحقق زیر ساخت های مهمی از جمله تامین منابع انسانی است.وی با اشاره به اینکه تمرکز فناوری اطلاعات بر دانش و خرد بشری است گفت: تحقق این موضوع نیازمند مشارکت، همفکری، نوآوری، خلاقیت و بسیاری از توانمندی های دیگر است.
وی اظهار کرد:هرچند شاخص های توسعه فناوری اطلاعات مانند دولت الکترونیک و آمادگی الکترونیک مهم و باید به آن توجه شود اما در کنار این ملاک ها، شاخص عمده توسعه انسانی قرار دارد که باید مورد توجه اساسی قرار گیرد.
باقری، شاخص توسعه آمادگی الکترونیک کشور را 68 درصد اعلام کرد و گفت:متوسط این شاخص در آسیا 67 درصد است که ما یک درصد بالاتر قرار داریم.
وی تعداد دانش آموختگان سالانه در حوزه فناوری اطلاعات را 200 هزار نفر اعلام کرد و گفت:تامین سرمایه نیروی انسانی موضوع مهمی است که باید در کنار زیر ساخت ها و تامین فرایندها مورد توجه جدی قرار گیرد.وی یکی از ویژگی های کشور را در مقابل کشورهای که تمرکز بر واردات فناوری دارند را توجه به شاخص نیروی انسانی اعلام کرد و گفت:همسو با این موضوع می توان تاثیرگذاری مناسبی در این حوزه را شاهد بود.
این کارگاه آموزشی سه روزه که تا نهم مرداد ادامه دارد با حضور رییس بخش آسیا و اقیانوسیه سازمان ملل متحد و مدرسان UN- APCICT برگزار و جدیدترین موضوعات در خصوص حاکمیت اینترنت مطرح خواهد شد.
در کارگاه آموزشی حاکمیت اینترنت مدیران ارشد سازمان ها و دستگاه های دولتی حضور دارند تا مهم ترین سیاستگذاری های صورت گرفته در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در دنیا آشنا شوند.به گزارش ایرنا، بررسی ابزارهای دولت الکترونیکی و نیز کنترل پروژه های فناوری اطلاعات و ارتباطات از لحاظ تئوری و عملی نیز از دیگر موضوعاتی است که با همکاری مرکز آموزش توسعه فاوا آسیا و اقیانوسیه سازمان ملل متحد UN-APCICT در هفته های آتی به صورت مستقل برگزار خواهد شد.