به گزارش سیناپرس به نقل از prevention، عده ای از محققان بر این باورند که استفاده از سرکه سیب می تواند به تنظیم قند خون کمک کند. این مزیت هم در درازمدت و هم در کوتاه مدت می تواند خود را نشان دهد. برخی تحقیقات نشان می دهد که استفاده از سرکه سیب قبل یا همزمان با صرف وعده غذایی، قند خون را در افراد مبتلا به قند خون بالا پایین آورده و حتیقند خون را بعد از صرف غذا کنترل می کند.
این اتفاق از آنجایی رخ می دهد که سرکه سیب تخلیه معده را به تأخیر می اندازد و از این رو به بدن اجازه می دهد متابولیسم و سوخت و ساز گلوکز را از جریان خون بهتر انجام دهد. این نوشیدنی اعجازآور به ویژه در مبتلایان به دیابت نوع دو می تواند مؤثر باشد اما همه افراد می توانند از مزیت های آن به ویژه بعد از صرف غذا بهره مند شوند.
به گزارش سیناپرس، اما محققان تأکید می کنند که مبتلایان به دیابت نوع دو هرگز نباید سرکه سیب را جایگزین داروهای تجویزی توسط پزشک کنند و آنها را باید طبق دستور مصرف کنند. علاوه بر این، همواره سرکه سیب را در مقداری آب حل کرده و بنوشید.
کاهش وزن
از دیگر مزایایی که برای سرکه سیب اشاره شده، کمک به کاهش وزن است به طوری که کمک می کند با صرف حجم غذای کم تر، زودتر احساس سیری کنید. مصرف موادغذایی و کاهش 250 کالری در روز مؤثرتر از کاهش کالری به تنهایی است. سرکه سیب میزان گرسنگی را کاهش می دهد.
به دلیل قدرت پروبیوتیکی و سطح بالای آنتی اکسیدانی که در سرکه سیب وجود دارد، ماده بسیار مفیدی برای کاهش وزن به شمار می رود اما به خاطر داشته باشید که هیچ راهکار اساسی برای کاهش وزن وجود ندارد و بسیاری از عوامل در کنار هم به این فرآیند کمک می کنند.
کاهش فشار خون
به گزارش سیناپرس، مصرف سرکه سیب آنزیم هایی را که در بالا رفتن فشار خون نقش دارند، تغییر می دهد. درست است که هیچ مدرک بالینی مبنی بر این مدعا وجود ندارد اما برخی تحقیقات صورت گرفته در موش ها نشان می دهد که اسید استیک توانسته با کاهش آنزیم «رنین»، فشار خون را در این موش ها کاهش دهد.
اما با وجود تمام فوایدی که برای سرکه سیب عنوان شده، زیاده روی در مصرف آن علاوه بر آسیب رساندن به مینای دندان می تواند بازگشت اسید معده را نیز تشدید کند.
مترجم:پروانه غفاری
No tags for this post.