سید ایرج زارع روز سه شنبه در گفتوگو باایرنا افزود: این دانشگاه حدود پنج هزار نفر عضو دارد که از این تعداد تاکنون حدود ۳۰ درصد واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
به گفته وی، از این تعداد چهار هزار نفر دانشجو، ۶۰۰ نفر استاد و حدود ۱۰۰ نفر کارکنان دانشگاه هستند.
معاون اداری و مالی دانشگاه سوره با تاکید بر اینکه در زمینه تهیه واکسن و هماهنگی های دیگر تعامل بسیار خوبی با وزارت بهداشت و دیگر مجموعه ها وجود دارد، گفت: دانشگاه سوره در بین دانشگاههای غیرانتفاعی استان تهران اولین دانشگاهی بود که عملیات واکسیناسیون را آغاز کرد که این مساله جای قدردانی از مسوولان امر را دارد.
زارع با تاکید بر اینکه خانواده دانشگاه سوره در زمینه فوت ناشی از بیماری کرونا تاکنون هیچ گونه تلفاتی نداشته است، اظهار داشت: در صورت اعلام مسوولان امر و ستاد ملی مقابله با کرونا، دانشگاه برای برگزاری حضوری کلاس های درس آمادگی دارد.
عضو ستاد مقابله با بیماری کرونا در دانشگاه سوره تصریح کرد: عملیات اجرایی واکسینه کردن خانواده دانشگاه سوره بر اساس ثبت نام در سامانه اعلام شده به انجام رسیده و این روند با نظم خاصی هم اکنون در حال انجام است. همچنین تاکنون هیچ گونه مشکلی در این زمینه رخ نداده است.
ضو ستاد مقابله با بیماری کرونا در دانشگاه سوره اظهار داشت: عملیات واکسینه کردن اعضای خانواده اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه نیز آغاز شده و تا زمان اعلام شده به اتمام خواهد رسید.
به گزارش ایرنا، مرکز مدیریت آمار وزارت بهداشت روز جمعه ۱۹ شهریور ماه از آغاز ثبتنام واکسیناسیون کرونا برای دانشجویان زیرمجموعه وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور خبر داد.
بر اساس این اطلاعیه دانشجویان زیرمجموعه وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور میتوانند به سایت salamat.gov.ir مراجعه و با وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و شماره همراه، ثبت نام و بلافاصله زمان و مکان تزریق واکسن را انتخاب کنند.
البته برخی از دانشگاه ها پیش از این واکسیناسیون دانشجویان خود را آغاز کرده بودند. طبق اعلام سعید حبیبا معاون دانشجویی دانشگاه تهران تاکنون ۱۵ هزار نفر از خانواده ۵۰ هزار نفری دانشگاه شامل اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران در مقابل بیماری کرونا واکسینه شدهاند.
بر اساس اعلام این دانشگاه با توجه به امکانات موجود هم اکنون به صورت روزانه یک هزار نفر از گروه های دانشجویی اعلام شده در این دانشگاه واکسینه می شوند. علاوه بر این به تعداد زیادی از دانشجویان واکسینه شده، دز دوم واکسن کرونا نیز تزریق شده است.
همچنین معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز امروز با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که فرایند واکسیناسیون دانشجویان این دانشگاه از روز گذشته (شنبه ۲۰ شهریور) آغاز شده است و تا پایان هفته جاری تمام دانشجویان دانشگاه امیرکبیر واکسینه میشوند.
طبق اعلام این معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه، با توجه به اضافه شدن فهرست دانشجویان این دانشگاه به سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشجویان غیربومی با رزرو نوبت در شهر خود و دانشجویان بومی نیز می توانند از طریق سامانه salamat.gov.ir نسبت به دریافت نوبت واکسیناسیون در مراکز بهداشتی منتخب شهر تهران اقدام کنند.
به گفته عمادالدین فاطمی زاده معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف تزریق واکسن کرونا برای دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف نیز روز شنبه (۲۰ شهریور) با حضور رییس و معاون دانشجویی این دانشگاه آغاز شد.
طبق اعلام این معاونت واکسیناسیون دانشجویان این دانشگاه تا پایان روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت. همچنین اطلاع رسانی برای ثبتنام از طریق تمام مجاری اطلاع رسانی دانشگاه و همچنین ایمیل دانشجویی انجام گرفته و ثبتنام دانشجویان از روز چهارشنبه گذشته آغاز شده است.
معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز روز گذشته از آغاز ثبت نام واکسیناسیون اعضای خانواده دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران از ۲۰ شهریور خبر داد و اعلام کرد: دانشجویان می توانند اعضای خانواده خود را از طریق سایت https://vsca.tums.ac.ir/vaccine ثبت نام کنند.
همایون رستگارزاده معاون توسعه منابع سلامت دانشگاه آزاد اسلامی نیز در خصوص واکسیناسیون دانشجویان این دانشگاه گفته است: بر اساس هماهنگیهای انجام شده با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بارگذاری اطلاعات تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه های مرجع واکسیناسون، فرایند واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از روز شنبه ۲۰ شهریور در تمام مراکز واکسیناسیون این دانشگاه آغاز شده است.
به گفته وی، تمام دانشجویان این دانشگاه میتوانند با مراجعه به سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا این دانشگاه به آدرس http://azadhr.healthehr.ir برای نوبتگیری تزریق واکسن در پایگاه های اختصاصی دانشگاه در سطح کشور اقدام کنند.
محمدرضا رئوفی مدیر سلامت و بهداشت دانشگاه تربیت مدرس نیز اعلام کرد که طبق برنامه زمانبندی و اجرایی، هم اکنون عملیات تزریق دز اول واکسن کرونا به اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه به اتمام رسیده و از روز (یکشنبه ۲۱ شهریور) تزریق دز دوم آغاز شده است.
طبق اعلام وزارت بهداشت، تا روز گذشته (دوشنبه ۲۲ شهریور) ۲۴ میلیون و ۱۴۴ هزار و ۷۵۰ نفر دز اول واکسن کرونا و ۱۲ میلیون و ۴۹۲ هزار و ۵۹۸ نفر نیز دز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۳۶ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۳۴۸ دز رسیده است.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن باید در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.
No tags for this post.