چربی در حال حاضر مثل طعم های شیرین، تلخ، شور، ترش و اومامی (طعم خوشایند) است و طعم منحصر بفرد و ناخوشایندی است که «Oleogustus» نامیده شده است.
پروفسور ریچارد مت از دانشگاه پوردو اظهار کرد: چربی مزه ای متفاوت از دیگر مزه ها دارد. نتایج بررسی در بین زنان و مردان نیز نشان داده است که چربی طعمی تلخ و آزاردهنده دارد و برای افراد گاهی ناخوشایند است.
محققان گفتند: شناسایی طعم و مزه جدید در مبارزه با چاقی و افزایش وزن، مؤثر بوده و راهی برای کاهش ابتلا به بیماری های قلبی است.(تسنیم)