آثار مخرب و پنهان کاشت ناخن را بشناسید
دکتر نازیلا رحیمی متخصص پوست، مو و زیبایی در گفتگو با خبرنگار سیناپرس اصفهان گفت: یکی از مسائلی که امروزه بانوان با هدف زیبایی یا پوشاندن معایب به آن روی آورده اند، کاشت ناخن است اما بدانید که روش هاي زیبایی بدون خطر و عوارض نیستند.
رحيمي ادامه داد: زیبایی برای بانوان، به خصوص دخترهای جوان اهمیت زیادی دارد اما با دانستن عوارضی همچون تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، نرسیدن اکسیژن کافی به ناخن، عفونت های قارچی، اگزمای تماسی، شل شدن ناخن و همچنین ترک خوردگی و شکاف ناخن به احتمال قوی دیگر سراغ این کار نخواهند رفت.
وی گفت: اگر می خواهید ناخن های زیبایی داشته باشید، توصیه می شود روزانه آب زیادی بنوشید و از مواد غذایی سرشار از سیلیکون که در سبزیجات و غلات وجود دارد و غذاهای سولفوردار مانند پروتئین ها، تخم مرغ، سیر، پیاز و … استفاده کنید، همچنین می توانید با مشورت با پزشک از قرص بیوتین کمک بگیرید.
اين متخصص پوست افزود: یکی از مسائلی که ممکن است کسی به آن توجه نکند، شست و شوی با دقت ناخن ها پس از کار با مواد شیمیایی یا آلوده است؛ به علاوه نکاتی مانند ناخن گرفتن و سوهان کشیدن غیر اصولی که باعث شکننده شدن ناخن ها می شود. توصیه می شود از سوهان کشیدن در دو جهت روی ناخن خودداری کنید و برای این کار سوهان را تنها از یک سمت روی ناخن ها بکشید همچنین از ناخن گیر تیز استفاده کنید و بدانید که برای کوتاه کردن ناخن نیازی نیست به شکل نیم گرد یا شبیه به حالت انگشت چیده شود زیرا این کار باعث فرو رفتن ناخن در گوشت انگشت می شود و بهتر است ناخن ها به صورت صاف کوتاه شوند.
وی اظهار كرد: برای کاشت ناخن می بایست سطح ناخن را با سوهان مخصوص سابید که این کار باعث نازک شدن لایه قشری ناخن و جذب شدید مواد شیمیایی می شود، علاوه بر این احتمال دارد هنگام بهره گیری نادرست از ناخن مانند بازکردن درب قوطی، ناخن از گوشت جدا شود که هر چه ناخن کاشته شده بلند تر باشد احتمال این اتفاق بیشتر خواهد شد.
رحيمي اشاره كرد: مسمومیت و احتمال ابتلا به سرطان ریه به علت وجود مواد شیمیایی موجود در مواد مصرفی کاشت ناخن و استفاده از اشعه UV دستگاه سفت کننده پودر ژلی ناخن، از دیگر آثار مخرب و پنهان کاشت ناخن است.
وی در پایان گفت: با توجه به مواردی که اشاره شد اگر بر خلاف توصیه پزشکان، همچنان به اشتباه اصرار بر کاشت ناخن دارید و به سلامتی خود علاقه ای ندارید، به افراد متخصص و دارای گواهی مراجعه کنید و هر بار پا روی دل خود بگذارید و مدتی به ناخن هایتان استراحت بدهید.
گزارش: علیرضا احمدی
No tags for this post.