به گزارش ایرنا از هلث، محققان آمریکایی می گویند که درمان بیماران مبتلا به لخته های کشنده خونی با داروی جدید شبه قرص و بازگرداندن آنها به خانه روش درمانی موثرتر و بدون خطرتر از پذیرش آنها در بیمارستان و درمان آنها با روش درمان تزریقی است.
در روش استاندارد درمان ترومبوز عمقی ورید ( تشکیل لخته خون در اعماق رگ ) و آمبولی ریوی، داروی تزریقی هپارین و داروی خوراکی وارفارین به بیمار داده می شود و بیمار تحت کنترل دقیق قرار می گیرد.
لازم است که دزهای مصرف هر دوی این داروها تحت کنترل دقیق قرار گیرد زیرا مصرف آنها پتانسیل زیاد بروز لخته های اضافی خونی و یا خونریزی در پی دارد و برای مصرف وارفارین نیز لازم است که بیمار رژیم غذایی خود را کنترل کند.
دکتر جفری کلین استاد پزشکی اورژانس و فیزیولوژی سلولی در دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا واقع در آمریکا در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: این مطالعه یک گزینه جدید در اختیار بیماران قرار می دهد.درمان لخته های خونی بیمار در خانه مشکلات کمتری از روش استاندارد درمان لخته خونی دارد و نتایج آن بهتر است.
محققان در این مطالعه به 106 بیمار مبتلا به ترومبوز عمقی ورید و یا آمبولی ریه ، داروی rivaroxaban دادند که به کنترل بیمار پس از مصرف این دارو نیازی ندارد و سپس آنها را به خانه فرستادند.
هیچ یک از بیماران مورد بررسی در این مطالعه دچار بازگشت لخته خونی و یا خونریزی اضافی نشد.
نتایج این مطالعه در مجله Academic Emergency Medicine منتشر شده است.