دکتر مسعود مردانی در گفت و گو ب ایرنا، افزود: در این ارتباط حتی اگر شخصی از پرهیز غذایی خاصی تبعیت میکند نیز برای تزریق واکسن نیازی به جلوگیری از ادامه پرهیز غذایی ندارد و باید به روند عادی زندگی خود ادامه دهد.
متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری تاکید کرد: واکسیناسیون در برابر بیماری کرونا نیاز امروز جوامع است و همه می توانند فارغ از هرگونه نگرانی در مورد ایجاد عوارض احتمالی، از آن بهرهمند شوند.
مردانی خاطر نشان کرد: هر دارو و هرگونه اقدام درمانی مانند جراحی های مختلف ممکن است با عوارضی همراه باشند، اما فایده و نتیجه آن اقدام به مراتب برای بیمار پرسودتر است و همانگونه که نباید از درمان بیماری ها به دلیل ترس از عوارض آن دوری کرد، در مورد تزریق واکسن کرونا نیز نباید این ترس را به دل راه داد.
عضو کمیته ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به این سوال که سطح ایمنی بدن در تزریق اولین دوز واکسن کرونا به چه میزان افزایش می یابد، گفت: افزایش سطح ایمنی بدن نسبت به بیماری کرونا، بستگی به نوع واکسن کشور سازنده دارد اما عمدتاً واکسنها ۱۵ روز پس از تزریق دوز دوم ایجاد ایمنی میکنند.
مردانی افزود: برخی از واکسن های تولیدشده کشورهای مختلف همانند «اسپوتنیک وی» ساخت روسیه از نظر افزایش سطح ایمنی بدن پس از اولین تزریق مورد بررسی قرار نگرفته است اما در مورد واکسنهای فایزر و مدرنا اعلام شده است که پس از اولین دوز تزریق واکسن حدود ۸۰ درصد سبب افزایش سطح ایمنی بدن در مقابله با ویروس کرونا می شوند.
به گزارش ایرنا، تاکنون ۲ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۱۸۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۴۶۰ هزار و ۸۵۳ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده اند. مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به سه میلیون و ۶۹ هزار و ۳۵ دوز رسیده است.
طبق اعلام وزارت بهداشت تا روز گذشته (سوم خرداد) ۱۱ هزار و پنج بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده که هزار و ۶۰۵ نفر از آنها بستری شدند و در مجموع شمار بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲ میلیون و ۸۴۳ هزار و ۵۲۳ نفر رسیده است.
تاکنون ۲ میلیون و ۳۴۷ هزار و ۷۵۲ نفر از بیماران، بهبودیافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.��چهار هزار و ۷۵۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و ۱۹ میلیون و ۵۴ هزار و ۵۲۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
روز گذشته ۲۵۱ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
اکنون هشت شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. هیج شهری در وضعیت آبی قرار ندارد. بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است.
No tags for this post.