در این تحقیق سطح ویتامین D بیش از ۱۳۰۰ نوزاد در هنگام تولد بررسی شد و سپس دادههای بیمارستان برای پذیرش کودکان با مشکلات تنفسی در سال اول زندگی مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج حاکی از آن است، نوزادانی که در بدو تولد میزان کمتری ویتامین D دارند، بیشتر از سایر همتایان خود به دلیل عفونتهای حاد تنفسی در بیمارستان بستری میشوند (بیش از یکبار) و مدت طولانیتری در بیمارستان باقی ماندند.
دکتر کامرون گرانت، استاد اطفال دانشکده علوم پزشکی و بهداشت دانشگاه و متخصص اطفال در بیمارستان کودکان استارزشیپ نیوزیلند اظهار کرد: این تحقیق نقش مهم ویتامین D در سلامت نوزادان را برجسته میکند.
وی میگوید: «این یافتهها برای کشوری مانند نیوزیلند که در آن نرخ بالایی از بستری کودکان خردسال در بیمارستان به دلیل ابتلا به عفونتهای حاد تنفسی است پیامدهای مهمی در سیاستگذاری دارد و بهبود وضعیت ویتامین D در دوران بارداری و نوزادی میتواند از پذیرش آنان در بیمارستان به دلیل عفونتهای تنفسی جلوگیری کند.»
پروفسور گرانت در ادامه افزود: میزان ویتامین D در نوزاد تازه متولد شده عمدتا توسط سطح ویتامین D مادر باردار تعیین میشود.
وی خاطرنشان کرد: نتایج تحقیقات قبلی نشان دادند که ارائه مکمل ویتامین D به زنان باردار و نوزادان آنان منجر به کاهش مراجعه به بیمارستان برای عفونتهای تنفسی در ۱۸ ماه اول زندگی میشود.
وی توصیه کرد: مصرف مکمل ویتامین D برای همه زنان باردار و نوزادان تازه متولد شده در زمستان و بهار، فصولی با ویتامین D کمتر، مهم است.
نتایج این تحقیق حاصل بررسی دادههای بزرگترین مطالعه طولی معاصر نیوزیلند است که در نشریه Paediatric and Perinatal Epidemiology منتشرشده است.
منبع:ایسنا
No tags for this post.