زیرا عوارض احتمالی آن به صورت قطعی مشخص نیست اما میتواند بر روی حرکات چشم تاثیر بگذارد و موجب رویش گوشت اضافه در چشم شود.
زیبایی و تنوع طلبی جزو فطرت آدمی است. به همین دلیل برخی از جوانان و نوجوانان تمایل به زیبا شدن بیشتر دارند اما متاسفانه گاهی افراط آنها موجب شده تا مد از لباس، کفش، نوع آرایش و … پا به عرصه سلامتی بگذارد و روزانه شمار بسیاری از جوانان صورت خود را به دست تیغ جراحی می سپارند تا گونه، لب، بینی، چانه و … مورد دلخواه خود را داشته باشند.
کاشت نگین در چشم یک جراحی تزیینی است که طبل تبلیغ آن در جامعه شنیده می شود و افراد محدودی البته به انجام چنین جراحی هایی تمایل پیدا کرده اند. این در حالی است که انجام این جراحی دارای تاییده مجامع علمی پزشکی نیست و پزشکان به شدت با انجام اینگونه جراحی ها مخالف هستند و معتقدند؛ ممکن است عوارض فراوانی را به همراه داشته باشد که تاکنون شناخته نشده است.
پرفسور محسن بهمنی کشکولی دبیر علمی انجمن جراحان پلاستیک و ترمیمی چشم ایران است که در گفت و گویی در خصوص نحوه انجام و عوارض این جراحی توضیحاتی داده است.
شایع ترین علت مراجعه افراد به پزشکان زیبایی، برای زیباسازی و جوان سازی صورت و چشم چه مواردی است؟
پلک و زاویه های داخلی و خارجی هستند که موجب زیبایی ناحیه چشم می شوند. به همین دلیل زیبایی اصلی چشم مربوط به ارتباط کره چشم با پلک ها و ابروها است. بیش از 98 درصد تزریقات بوتاکس و فیلر که برای زیبایی انجام می شود مربوط به این نواحی است.
تزئینات چشمی چه تفاوتی با زیباسازی دارد؟
تزئینات چشمی شامل کاشت حلقه، نگین و تغییر رنگ چشم است. اینها یک شی تزیینی هستند که به صورت مجزا بر روی چشم یا داخل چشم قرار می گیرند. با توجه به احتمال عوارض بسیار پر خطر که در این موارد وجود دارد، وظیفه جراحان چشم و بخصوص پلاستیک چشم این است که با در نظر گرفتن احتمالات موجود در نظر داشته باشند که آیا ارزش انجام آنها وجود دارد و یا خیر.
قبل از انجام عمل های جراحی تزئینی چشم مانند کاشت نگین و عمل های مشابه، پزشکان چه اقداماتی باید انجام دهند؟
انجام معاینه دقیق ساختمان چشم قبل از جراحی و یا هرگونه تزریق توسط پزشک بسیار مهم و ضروری است، زیرا هرگونه کاری که از ناحیه پیشانی تا گونه از قبیل بوتاکس، فیلر و یا هر گونه جراحی از قبیل لیفتینگ و… صورت گیرد، ممکن است در عملکرد چشم، مجرای اشکی، پمپ اشکی و …. اختلال ایجاد کند.
نگین چشم چیست و چگونه در چشم قرار می گیرد؟
نگین چشم یک ماده براق با ضخامت 3 میلی متری است که به شکل های مختلف از قبیل قلب، دلار، ستاره و… وجود دارد و در زیر سفیدی چشم قرار می گیرد و تنها وقتی فرد به یک سو نگاه می کند، نگین دیده می شود. در این جراحی لایه ملتحمه که لایه های لغزنده ای بر روی کره چشم هستند، برش داده و باز می شود و نگین که تراش بسیار ظریفی خورده، زیر آن قرار می گیرد. پس از مدتی که از قرمزی چشم بگذرد، نگین کاشته شده از زیر این لایه ها مشخص می شود؛ هر چند به دلیل اینکه دو لایه روی نگین را پوشانده است، درخشندگی که نگین بر روی دندان دارد را نمی تواند داشته باشد. در صورت عدم رضایت از وجود آن و یا رنگ آن می توان نگین را طی یک جراحی دیگر خارج و یا تعویض کرد.
آیا انجام جراحی مجدد برای تغییر نگین و برداشت آن برای فرد عارضه ای نخواهد داشت؟
به دلیل آنکه این جراحی در قسمت لایه خارجی چشم انجام می شود، خطر و یا عارضه نیز بطور عمده متوجه این لایه ها است مثل بروز گوشت اضافه در محل برش و یا محدود شدن حرکات چشم.
آیا این عمل ها مورد تایید مجامع بین المللی پزشکی است؟
به گزارش جام جم آنلاین،با اینکه این نوع عمل های جراحی بسیار ساده است و هر جراح چشمی، می تواند این کار را انجام دهد، بنابراین ارجاع به مرکز و یا تخصص خاصی وجود ندارد اما به افراد توصیه می شود انجام این نوع جراحی را که هنوز تایید مجامع بین المللی پزشکی نیستند را انجام ندهند.
هزینه انجام کاشت نگین برای افراد چقدر است؟
هزینه کاشت نگین حدود 3 هزار دلار است و فردی که قصد انجام چنین جراحی را دارد باید علاوه بر این مقدار هزینه های جراحی و بیمارستان را نیز پرداخت کند اما چون این نوع جراحی ها تاییده مراکز علمی را ندارد، هنوز تعرفه مشخصی برای آن تعریف نشده است.
تاکنون چه تعداد جراحی کاشت نگین چشم انجام شده است؟
تعداد جراحی های انجام شده محدود و کم تر از انگشتان یک دست است. در واقع چون نتایج حاصل از این نوع جراحی دارای تاییده مجامع علمی نیست، بسیار محدود در سطح جهان انجام شده است.
No tags for this post.