احتمال بازگشت ابولا به کنگو

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری سازمان جهانی بهداشت ، مقامات سلامت و بهداشت کنگو نیز اعلام کردند که احتمال این اپیدمی در یک روستا در 270 کیلومتری شمال شرقی پایتخت کنگو، کینشاسا وجود دارد. تیم های پزشکی برای نمونه برداری از این ویروس وارد عمل شده اند.

وزیر بهداشت کنگو گفته است که شش شکارچی در روز جمعه با علایم ابولا از جمله اسهال، استفراغ و ادرار خونی پس از شکار یک بزکوهی روانه بیمارستان شدند که چهار نفرشان دیروز (جمعه) بر اثر شدت بیماری از بین رفتند.

در هیچ یک از بیماران، تب که نخستین علامت ابولاست، دیده نشده است؛ بنابراین متخصصان احتمال می دهند که شاید دلیل بیماری مسمومیت غذایی باشد، با این حال تدابیر ایمنی ضروری است.

بیماری ابولا یا تب خونریزی دهنده ابولا از طریق ویروس ابولا به انسان منتقل می شود و یک بیماری خطرناک و کشنده است. پس از ابتلا، احتمال مرگ بیمار با این ویروس حدود 90 درصد است ولی تشخیص و درمان به موقع بسیار موثر است. 
محل وقوع این بیماری، روستاهای دور افتاده مرکز و غرب آفریقا، در نزدیکی جنگل های انبوه مناطق گرمسیری است. 
این ویروس از طریق حیوانات وحشی به جمعیت انسانی منتقل می شود و پس از آن از طریق ارتباط انسان ها به یکدیگر منتقل می شود. 
گونه ای از خفاش های تیره Pteropodidae میزبان اصلی این ویروس هستند. 

این بیماری برای اولین بار در منطقه ای به نام Nzara در سودان و روستای کوچکی به نام Yambuku در شمال جمهوری کنگو مشاهده شد. سپس چند مورد از این بیماری در روستایی واقع در نزدیکی رودخانه Ebola مشاهده شد؛ نام این بیماری نیز از همین رودخانه نشات گرفته است. 
تا به حال بیش از 11 هراز نفر جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده اند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا