دکتر محمود تولایی با اشاره به مطالعات این مرکز در زمینه سرطان خاطرنشان کرد: در بیمارستان بقیه الله بخش تحقیقاتی در زمینه شناسایی مارکرهای ژنتیکی برای تشخیص بیماریهای سرطانی با تمرکز بر روی سرطان ریه دنبال میشود.
رییس مرکز تحقیقات ژنتیکی «نور» با ابزار تاسف از این که در کشور با سونامی سرطان مواجه هستیم، اظهار داشت: باید به ریشهها و عوامل ایجاد کننده تغییر در ژنوم انسان که منجر به بروز سرطان میشود، توجه کرد؛ چراکه تشخیص عوامل ایجاد کننده تغییر در ژنوم، شاه کلید نجات بیماران مبتلا به سرطان است.
تولایی، ادامه داد: زمانی که یک فرد دچار عارضه سرطان و به عنوان بیمار سرطانی شناخته میشود، پشت صحنه آن حداقل 3 تا 7 سال وجود دارد که در این مدت طی فرآیندی دستور غلط ژنتیکی در سلولهای فرد صادر و سلول معیوب تولید میشود و در نتیجه در قابلیت یک بافت حیاتی اختلال ایجاد خواهد شد.
به گزارش ایسنا،رییس مرکز تحقیقات ژنتیکی «نور» اظهار داشت: در این راستا بخشی از تحقیقات خود را به شناسایی مارکرهای ژنی مؤثر در مرحله ابتدایی صدور پیام غلط که میتواند با ایجاد فرآیندهایی در دورن سلول منجر به سرطان شود، متمرکز کردهایم.
به گفته وی هر چه زمان تشخیص مولکولهایی که پیام غلط به بافت صادر میکنند زودتر صورت گیرد امکان نجات فرد و مبارزه با این بیماری وجود دارد.
تولایی با تاکید بر این که این تحقیقات به عنوان چشماندازی برای مرکز تحقیقاتی ژنتیکی نور در نظر گرفته شده است، ادامه داد: در این راستا درصدد کسب پتانسیل تولید کیتهای تشخیصی زود هنگام برای بیماری سرطان هستیم.
به گفته وی در این زمینه تحقیقات مشترکی با دانشگاههای تربیت مدرس، تهران، شهید بهشتی و دانشگاه توانبخشی و همچنین با برخی از واحدهای بیولوژی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد در جریان است.
No tags for this post.