علی عبدی، مدیرعامل یکی از شرکتهای عضو کنسرسیوم دیالیز ایران در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: کنسرسیوم دیالیز ایران مجموعهای با سابقه از شرکتهای تخصصی صنعت دیالیز است که در عرصههای مختلف تولید، تامین محصولات و تجهیزات دیالیز و نیز ارائه خدمات تخصصی فعالیت میکنند.
رویکرد کنسرسیوم، تامین زنجیره نیازها و خدمات در یک مجموعه واحد است که به ساماندهی و استانداردسازی شرایط تامین و توزیع کالا و خدمات دیالیز در کشور میانجامد.وی خاطرنشان کرد: اولین عضو و موسس کنسرسیوم دیالیز ایران شرکتی است که در زمینه تولید صافی دیالیز فعالیت دارد و با تولید پنج میلیون صافی در سال کشور را در این حوزه به خود کفایی رسانده و از سال گذشته قدم در مسیر صادرات این صافیها گذاشته است. دیگر شرکتهای عضو کنسرسیوم دیالیز ایران نیز در زمینه تولید ماشین آلات، ملزومات داروی و تجهیزات یکبار مصرف دیالیز، توسعه و تجهیز مراکز دیالیز و ارائه خدمات در این حوزه فعالیت دارند.
عبدی با اشاره به فعالیت شرکت متبوع خود در مدیریت زنجیره تامین کالا در حوزه محصولات دیالیز گفت: مراکز دیالیز تا پیش از این مجبور بودند ملزومات خود را به دفعات و با صرف هزینههای زیاد از شرکتهای مختلف تهیه کنند و نوسانات ارزی و عوامل دیگر هم مزید بر مشکلات آنها بود. با راهاندازی این مجموعه که بر اساس دیدگاهی نوین در مدیریت زنجیره تامین کالاهای این بخش شکل گرفته بسیاری از موانع و مشکلات موجود بر طرف شده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر در یک استان که مثلا 30 مرکز دیالیز دارد هر یک از مراکز برای خرید پودر، سوزن، صافی یا هر قلم دیگر از ملزومات خود باید مراحل مختلف اداری شامل تأمین و تخصیص اعتبار را سپری و در نهایت اقدام به خرید و انتقال کالا کنند. همین پروسه برای خرید مجدد همین کالا و هر کالای دیگر تکرار میشود و گاه در یک استان 40 نوبت در سال کالایی تامین اعتبار و پیگیری میشود و تازه بعد از این مرحله باید به شرکتهای مختلف مراجعه کرد.
عبدی تصریح کرد: با سیستم نوین مدیریت زنجیره تامین محصولات که مورد تاکید رییس سازمان غذا و دارو هم هست با شکلگیری شبکه توزیع قدرتمند و سریع دسترسی به هنگام مراکز دیالیز به کالاهای دارویی و تجهیزات با کیفیت در قالب بستههای درمانی متنوع میسر شده و محصولاتی به مراکز عرضه میشود که علاوه بر کیفیت بالا و انطباق با استانداردهای جهانی در مسیر استفاده با یکدیگر سازگار هستند.
مدیر این شرکت عضو کنسرسیوم دیالیز ایران با بیان این که با ایجاد سیستم مدیریت زنجیره تامین محصولات مورد نیاز مراکز دیالیز از سوی مدوی طب پویان، امکان دسترسی عادلانه و کم هزینهتر مراکز مختلف سراسر کشور به این کالاها فراهم میشود اظهار داشت: با ایجاد این سیستم سالانه 10 میلیارد تومان صرفهجویی مستقیم و 20 میلیارد تومان صرفهجویی غیر مستقیم در هزینههای این بخش صورت میگیرد. ضمن این که نقطه تمرکز مراکز درمانی از تامین ملزومات به کیفیت خدمات درمانی تغییر میکند. این امر در نهایت به ارتقای کیفیت درمان و بهبود کیفیت زندگی بیماران و حذف واسطهها و بازارهای سیاه در این بخش منجر میشود.
وی تولید سوزنهای گیج 15 و 17 و ساخت دستگاه تصفیه آب سیستمهای دیالیز (RO) منطبق با آخرین استانداردهای اروپا و آغاز تولید صافی های با سطح مقطع 1.8 را از نیمه دوم سال از جمله دستاوردها و برنامههای در دست اقدام کنسرسیوم دیالیز عنوان و خاطرنشان کرد: از دیگر دستاوردهای مهم این مجموعه دانش بنیان دستیابی به دانش فنی تولید پودرهای «رنا بگ اس» (بی کربنات سدیم) است که استفاده از آن در برخی از مدلهای ماشینهای دیالیز کاملا ضروری است. با تولید داخلی انواع پودر بی کربنات که خصوصا با توجه به مشکل تحریمها اهمیتی دو چندان دارد سالانه بالغ بر چهار میلیون یورو صرفه جویی ارزی صورت خواهد گرفت.
No tags for this post.