دستگاه تبخیر مکانیکی فاضلاب ها طراحی و ساخته شد
محمد صالح لباف زاده – مجری طرح دستگاه تبخیر مکانیکی در گفتگو با مهر گفت: درحال حاضر برای تبخیر و جداسازی مواد در فاضلاب ها از حوضچه های تبخیر استفاده می کنند که آب فاضلاب در این حوضچه ها در معرض نور خورشید قرار می گیرد و تبخیر می شوند.
وی افزود: تبخیر فاضلاب در حوضچه نیازمند فضای فیزیکی زیاد است و در برخی موارد باعث نفوذ فاضلاب به زمین و آلودگی آب های زیر زمینی خواهد شد.
مجری طرح دستگاه تبخیر مکانیکی خاطرنشان کرد: این دستگاه دارای موتور جت است و آب را با سرعت بالا در هوا پخش می کند و براین اساس آب به سرعت و قبل از رسیدن به زمین تبخیر خواهد شد، بنابراین این دستگاه راندمان عمل تبخیر فاضلاب ها را ۱۴ برابر افزایش می دهد.
لباف زاده با بیان اینکه دستگاه تبخیر مکانیکی قابل استفاده در صنایع مختلف است، تصریح کرد: این دستگاه قابل استفاده در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، غذایی و نیروگاه های تولید برق است.
وی فرآیند جداسازی آب از نفت و گاز را بسیار پیچیده و پرهزینه عنوان کرد و گفت: این دستگاه میزان تبخیر آب از نفت و گاز را به میزان زیادی افزایش می دهد و قادر خواهد بود با هزینه کمتر عمل جداسازی آب از نفت و گاز را انجام دهد.
مجری طرح دستگاه تبخیر مکانیکی گفت: این دستگاه کابردهای دیگری چون سمپاشی مزارع و باغ ها، انگل زدایی از دام ها، خنک سازی فضای دامداری ها، از بین بردن گرد و غبار بعد از انفجار در معادن، شستشوی درخت های سطح شهر و تولید برف مصنوعی را نیز دارد.
لباف زاده تاکید کرد: دستگاه تبخیر مکانیکی با همکاری انستیتو آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف طراحی و ساخته شده است.
No tags for this post.