تشریح جزئیات اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ از 13 اردیبهشت

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: با اشاره به برگزاری  جشنواره بین‌المللی سیمرغ اظهار کرد: این جشنواره نهمین جشنواره بین‌المللی وزارت بهداشت است که فراخوان آن از آبان ماه سال گذشته در دانشگاه‌ها  و مراکز آموزش عالی کشور اعلام شد و اختتامیه آن از 13 تا 20 اردیبهشت ماه در پردیس تئاتر تهران در منطقه خاوران برگزار می‌شود.

دکتر امیر للگانی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب ادامه داد: این جشنواره در 5 بخش موسیقی، فیلم، تئاتر و هنرهای تجسمی و ادبی برگزار می‌شود و هر بخش دارای یک موضوع آزاد است که همه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی، کارکنان، اساتید و اعضای هیات علمی و جامعه پزشکی کشور می‌توانند در موضوع آزاد شرکت کنند و این مساله مطابق با وظیفه‌ای است که ما در وزارت بهداشت در قبال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی و اساتید، کارکنان و اعضای هیات علمی و جامعه پزشکی کشور داریم.

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت افزود: نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ دارای بخشی به عنوان فرهنگ سلامت است که به بایدها و نبایدهای حوزه سلامت می‌پردازد که مردم باید از آن اطلاع داشته باشند و اینکه مردم چه کارهایی را باید در راستای سلامتی خود انجام دهند و چه کارهایی را نباید انجام دهند.

وی با تاکید بر اهمیت مطلع شدن مردم از بایدها و نبایدهای سلامتی و افزایش اطلاعات جامعه نسبت به فرهنگ سلامت، تصریح کرد: در این زمینه در بخش فرهنگ سلامت جشنواره همه دانشجویان دانشگاه‌های کشور با هماهنگی که با وزارت علوم انجام شده است و همه دانشگاه‌های کشور می‌توانند آثار خود را با موضوع سلامت ارسال کنند.

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت افزود: در جشنواره سیمرغ در سال جاری بخشی با عنوان بخش بین‌الملل به جشنواره اضافه شده است که با توجه به اینکه موضوع جشنواره موضوع فرهنگ سلامت است، همه دانشجویان از سراسر دنیا می‌توانند در این بخش شرکت کنند و آثار خود را به جشنواره ارسال کنند.

للگانی با اشاره به برگزاری جشنواره سیمرغ در  پردیس تئاتر تهران، اظهار کرد: این جشنواره از 13 تا 20 اردیبهشت طی یک هفته برگزار می‌شود و در این مدت بالغ بر 1500 نفر از برگزیدگان از سراسر کشور در جشنواره حضور پیدا می‌کنند و در بخش بین‌الملل نیز حدود 8 نفر حائز رتبه شده‌اند و از کشورهای بلژیک، کرواسی، ایتالیا و بنگلادش در اختتامیه شرکت خواهند کرد.  

وی افزود: در طول یک هفته برگزاری جشنواره  فرهنگی سیمرغ حدود 100 فیلم کوتاه، مستند و پویا نمایی اجرا می‌شود و بالغ بر 50 تئاتر صحنه‌ای، خیابانی، نمایش‌نامه‌خوانی اجرا خواهد شد و برگزاری مسابقات مختلف استند آپ کمدی، گویندگی، خوانندگی، گروه نوازی و سرود ایرانی نیز دیگر برنامه‌های این جشنواره خواهد بود و به نوعی در این یک هفته فرهنگی تمام افرادی که به عنوان نامزد دریافت جایزه برگزیده شده‌اند، کارهای مختلفی به صورت زنده اجرا می‌کنند و داوری‌ها انجام می‌شود.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: از نکات حائز اهمیت این جشنواره این است که بالغ بر 150 نفر از هنرمندان کشور با هماهنگی 5 دبیر بخش‌های مختلف جشنواره را داوری می‌کنند و بابک زرین به عنوان دبیر بخش موسیقی، محمد مهدی عسگرپور دبیر بخش فیلم، حسین پارسایی دبیر بخش تئاتر، گودرزی دیباج دبیر بخش هنرهای تجسمی و عبدالجبار کاکایی دبیر بخش ادبی نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ هستند.

وی گفت: در طول برگزاری جشنواره سیمرغ کارگاه‌های آموزشی را نیز در همین رشته‌ها برگزار می‌کنیم و افرادی که در این جشنواره شرکت می‌کنند، می‌توانند به انتخاب خود در کارگاه‌های مختلفی که برگزار می‌شود، حضور پیدا کنند.

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع بالغ بر 40 هزار اثر به دست ما رسیده است و اما افرادی که به عنوان نامزد یا برگزیده مرحله اول در این جشنواره شرکت می‌کنند، 1500 نفر هستند که در نهایت به برگزیدگان این جشنواره جوایزی به صورت نقدی اهدا می‌شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا