تولید محتوای الکترونیکی ازکلاس های دانشگاه تهران
![](https://sinapress.ir/wp-content/uploads/2022/09/15059001591634159310-780x470.jpg)
مدرسه رباتیک امیرکبیر، در ترم پاییز 96 پذیرای دانش آموزان در مقاطع تحصیلی چهارم تا دوازدهم و گروه های دانشجویی خواهد بود و در آینده نزدیک تعداد بیشتری از دانشجویان را جذب خواهد کرد.
بر پایه این خبر مدرسه رباتیک امیرکبیر از تابستان 96 فعالیت خود را با شعار «رباتت را خودت بساز!» آغاز کرده و به دنبال آن است دانش آموزان و دانشجویان را در مقاطع مختلف با روش های اصولی و علمی پرورش دهد تا در آینده نزدیک، خالق طرح ها و ایده های خود باشند.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) که سابقه برگزاری چند دوره مسابقات بین المللی رباتیک با نام AUTCup را داشته و همکاری بسیار خوبی با فدراسیون جهانی رباتیک (فیرا) دارد، با کسب عناوین مختلف جهانی رباتیک در یک دهه گذشته ثابت کرده از دانشگاه های پیشرو در این زمینه است.
این دانشگاه صنعتی با توجه به نیاز کشور بر تعمیم آموزش استاندارد و پژوهش کاربردی و با هدف پرورش روحیه خلاقیت، نوآوری، کارآفرینی و تقویت روحیه کار تیمی در میان نسل جوان کشور، تصمیم به ایجاد مدرسه ای گرفته است که بتواند به وسیله آن، سطح علمی و فنی دانش آموزان و دانشجویان علاقه مند به فراگیری دانش رباتیک را ارتقا دهد و این پژوهشگران بتوانند، ایده های خلاقانه خود را به تولید فناوری و محصول برسانند.
علاقمندان می توانند برای ثبت نام به سایت این مدرسه به نشانی roboschool.aut.ac.ir مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 64542779 تماس بگیرند.
آغاز طرح تولید محتوای الکترونیکی از کلاسهای درس در دانشگاه تهران
مرکز آموزشهای الکترونیک دانشگاه تهران طرح تولید محتوای الکترونیکی از کلاسهای درس را با همکاری استادان و دانشجویان از ابتدای سال تحصیلی جدید آغاز میکند.
بر پایه این گزارش یکی از نقاط قوت و به عبارتی باارزشترین داراییهای دانشگاه تهران تدریس اساتید مجرب دانشگاه است. اما دانشجویان به فراخور میزان گیرایی خود به اندازه زمان کلاس از محضر استاد بهره میبرند. دانش استاد و زحمت انتقال آن به تعداد محدودی از دانشجویان و مباحثی که در هر جلسه بسته به سوال پیش میآید در حباب زمان و مکان، گذرا و غیر قابل نگهداری است. اما تبدیل این دارایی با ارزش به صورت محتوای الکترونیکی امکان حفظ و نگهداری از این مجموعه و استفاده چندباره از آن برای دانشجویان، ممکن می کند.
بر همین اساس مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران در نظر دارد با همکاری دانشکدههای دانشگاه و به یاری دانشجویان با ضبط کلاسهای درس اساتید برجسته، محتوای علمی این کلاسها را جاودانه و به صورت الکترونیکی برای جویندگان علم قابل استفاده کند.
برای همکاری در این طرح، دانشجویان و علاقمندان میتوانند پس از مطالعه اطلاعات تکمیلی طرح در http://webinar.ut.ac.ir و پس از جلب موافقت استاد مربوطه، فرم مخصوص شرکت در فراخوان را تکمیل کنند. تمام محتواهای تولید شده با ذکر نام دانشجوی مشارکت کننده آن (علاوه بر نام استاد) منتشر خواهد شد و ۳ محتوای تولید شده برتر در مسابقه تولید محتوای الکترونیکی در جشنواره یادگیری الکترونیکی معرفی و تقدیر می شوند.