پژوهشگران حوزه اعتیاد تقدیر می شوند

 دکتر محسن روشن پژوه ادامه داد: این جایزه به مقالات پژوهشی با موضوعات اجتماعی و روانشناختی اختصاص می یابد که یافته های پژوهشی آنها به نحوی در جهت بهبود کیفیت زندگی مصرف کنندگان مواد و یا خانواده های آنان راهگشا باشد.

روشن پژوه محورهای این کنگره را شامل پیشگیری، درمان و بازتوانی، کاهش آسیب (زیانکاهی)، معنویت و کاهش تقاضای مواد، حمایت های اجتماعی و کاهش تقاضای مواد، سرمایه اجتماعی، مشارکت و مسئولیت مدنی و کاهش تقاضای مواد، قانونگذاری و سیاستگذاری در کنترل و کاهش اعتیاد، منشور حقوق شهروندی و کنترل و کاهش اعتیاد اعلام کرد.
وی افزود: آموزش در اعتیاد، همه گیر شناسی، آمار و اطلاعات، رسانه و کنترل کاهش اعتیاد، توانمندسازی و جامعه پذیری بهبودیافته گان، الکل، سیگار، رفتارهای اعتیادی (جنسی، قماربازی، خوردن، اینترنت و غیره)، پیشگیری، درمان و کاهش آسیب در گروه های هدف خاص، ارزیابی های تشخیصی، مددکاری اجتماعی و مدیریت مورد کنترل و کاهش اعتیاد، روانشناسی و اعتیاد، جامعه شناسی و اعتیاد، ژنتیک در اعتیاد، اقتصاد کاهش تقاضای مواد، اعتیاد و نوروساینس، ابعاد شناختی اعتیاد، از دیگر محورهای کنگره است.
دبیر علمی کنگره ادامه داد: سازمان بهزیستی به عنوان پرچم دار عرصه پیشگیری و درمان اعتیاد کشور و در راستای مأموریت خویش، پیشگیری از اعتیاد را در اولویت برنامه های خویش قرار داده و با درک پیچیدگی های پدیده اعتیاد و تحلیل وضعیت موجود، بر این باور است که دانش پیشگیری در کشور نیاز به حمایت دارد و بر همین اساس همواره در جهت توسعه فرهنگ پیشگیری، ارتقای دانش و مهارت های مرتبط با آن گام برداشته است.
یازدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد از 22 لغایت 24 شهریور 96 به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران و سازمان بهزیستی، در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا