ارتباط پارکینسون و لبنیات کم چرب

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد خطر ابتلا به پارکینسون در افرادی که در طول روز بیش از یکبار از شیرهای کم چرب استفاده می کنند، به نسبت افرادی که در هفته کمتر از یکبار از این محصولات استفاده می کنند، به میزان 39 درصد بیشتر است.  در این مطالعات همچنین مشخص شد احتمال بروز پارکینسون در افرادی که در طول هفته به میزان حداقل سه بار از شیر و سایر محصولات لبنی کم چرب استفاده می کنند 34 درصد بیشتر از کسانی است که کمتر از یکبار در هفته از این محصولات استفاده می کنند.

احتمال بروز پارکینسون در افرادی که در طول هفته به میزان حداقل سه بار از شیر و سایر محصولات لبنی کم چرب استفاده می کنند 34 درصد بیشتر از کسانی است که کمتر از یکبار در هفته از این محصولات استفاده می کنند.

از سوی دیگر مصرف ماست های یخزده و منجمد نیز در افزایش ریسک ابتلا به پارکینسون دخالت داشته و بررسی ها نشان می دهد هرچه میزان مصرف این محصولات بیشتر باشد، خطر بروز پارکینسون نیز افزایش پیدا می کند.

در همین رابطه کاترین. سی. هوگس پژوهشگر  دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد در بوستون اعلام کرد:«امروزه مردم به میزان زیادی از محصولات لبنی کم چرب استفاده می کنند و از این موضوع غافل هستند که این محصولات به طور بالقوه خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را افزایش می دهند.»

در این پژوهش ها، محققان شرایط عمومی 80 هزار و 736 زن و 48 هزار و 610 مرد را برای مدت 25 سال مورد بررسی قرار داده و شرایط عمومی سلامت آن ها را در دوره های 2 ساله بررسی کردند. در این مطالعات، نوع تغذیه و رژیم غذائی مشارکت کنندگان به طور خاص مورد توجه قرار داشت. در طول بازه زمانی فوق، یک هزار و سی و شش نفر از مشارکت کنندگان دچار عارضه پاریکنسون شدند. در ادامه افراد مشارکت کننده از نظر متابولیسم بدن بررسی و آنالیز شده و نتایج تحقیقات فوق نشان می داد مصرف محصولات کم چرب لبنیاتی در افزایش خطر پارکینسون نقش دارد.  سرپرست این تیم تحقیقاتی در رابطه با مساله فوق گفت: «یافته های ما نشان می دهد مصرف دائمی و زیاد لبنیات کم چرب با افزایش خطر پارکینسون ارتباط مستقیمی داشته و این موضوع باید مورد توجه افراد قرار گیرد.»

البته پژوهشگران در نتیجه گیری نهائی مطالعات خود اعلام کردند که برای بررسی دقیق تر این موضوع نیاز به انجام مطالعات و تحقیقات بیشتری وجود دارد.  شرح کامل این پژوهش و نتایج به دست آمده از آن در آخرین شماره ژورنال تخصصی عصب شناسی  journal Neurology  منتشر شده و در اختیار پژوهشگران قرار دارد.

منبع: thehealthsite

ترجمه: فاطمه کردی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا