قائم مقام بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:
برگزاری جلسات با دستاندرکاران حوزه اقتصاد ملی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان درباره نقش بنیاد نخبگان در اقتصاد ملی نیز گفت: بنیاد ملی نخبگان تابهحال نفوذ چندانی در اقتصاد کشور نداشته لذا تلاش ما این است که این ریل را عوض کنیم و لازمه این امر، برگزاری جلسات پیوسته با دستاندرکاران حوزه اقتصاد ملی به منظور تزریق توان نخبگان در حل مشکلات اقتصادی کشور است.
سیدافقهی فکر و اندیشه مبتنی بر علم و آگاهی را از جمله ظرفیتهای نخبگان برشمرد و با اشاره به وجود بستر تشکیل هیئت های اندیشه ورز برای تعامل نخبگان با صنعت گفت: تفکر نخبگانی در بخشهای راهبردی، اقتصادی، مدیریتی و … می تواند در قالب هیئتهای اندیشهورز و اتاق های فکر و با هدایت دستاندرکاران و مسئولین صنعت، به کمک این حوزه آمده و راهگشا باشد.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با بیان لزوم ایجاد پیوند دانشگاه و صنعت بصورت سیستماتیک در کشور، گفت: مجموعههای حاکمیتی باید این پیوند را برقرار کنند و دوشادوش بنیاد ملی نخبگان پای کار آیند. بنیاد ملی نخبگان در راستای آئین نامه مصوب هیئت وزیران در راستای بکارگیری نخبگان و مستعدان برتر در دستگاه ها، اقدامات لازم را انجام می دهد که در این موضوع می توان با انعقاد تفاهم نامه با مجموعه های مهم صنعتی زمینه اثرگذاری نخبگان در این حوزه را نیز فراهم کرد.
سیدافقهی ضمن اشاره به طرح خدمت نظام وظیفه تخصصی نیز این طرح را امکانی برای بهرهمندی از توان نخبگان در بدنه صنعت توصیف کرد و گفت: با تعریف قالب های مشخص می توان بستری فراهم کرد که نخبگان این دوره را به عنوان نخبه سرباز فناور و در خدمت به علم و فناوری کشور سپری کنند، همچنین در صورت ایجاد زمینههای تعاملی مناسب و هم افزایی می توان با راه اندازی دفتر نخبگان در صنایع بزرگ روند بهرهمندی از توان نخبگان را در حوزه های صنعتی تسهیل و تسریع کرد.