اصفهان میزبان نشست جهانی علم و فناوری شد
در جریان رای گیری اعضای این انجمن، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با توجه به معرفی امکانات و توانمندی های این مجموعه و همچنین پیشینه فعالیت های پارک های علم و فناوری جمهوری اسلامی که از سوی هیات ایرانی به ریاست وحید احمدی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد، توانست آرای لازم میزبانی را کسب کند.
هیات هایی از 340 پارک علمی و فناوری از 176 کشور امروز (پنجشنبه) در نشست پایانی با رای خود اصفهان را میزبان نشست سال 2018 تعیین کردند.
احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و رئیس هیات ایرانی در نشست مسکو با تاکید بر اهمیت پیشرفت ایران در عرصه های دانشگاهی و فناورانه گفت که تحصیل حدود پنج میلیون دانشجو، فعالیت بیش از 2800 مرکز دانشگاهی، حدود 1000 مرکز پژوهشی، 39 پارک علم و فناوری و دارا بودن 176 مرکز رشد این حوزه در جمهوری اسلامی، مورد توجه قرار گرفت.
همچنین لویی سنز دبیرکل انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری جهان در مذاکره با احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم برای گسترش فراگیر روابط با ایران در این عرصه ابراز آمادگی کرد.
در جریان این دیدار که در حاشیه نشست مسکو برگزار شد، سنز ضمن استقبال از همکاری با ایران و نتیجه بخش بودن مذاکرات دو طرف، گفت: با توجه به تجربه همکاری و نقش جمهوری اسلامی در پیشرفت برنامه های انجمن، ارزشمند بودن فعالیت پارک های علم و فناوری ایران و همچنین حمایت های دولتی، برنامه میزبانی اصفهان از نشست سال 2018 زمینه مناسبی برای شکل گیری همکاری های بیشتر است.
دبیرکل این انجمن تاکید کرد: بدون شک پشتیبانی دولت و پارک های فناوری ایران از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان می تواند تضمین برگزاری کنفرانسی موفق را فراهم کند تا نمایندگان همه کشورها با توان جمهوری اسلامی در این عرصه بیش از گذشته آشنا شوند.
مصطفی کریمیان اقبال نماینده غرب آسیا و شمال آفریقای پارک های علم و فناوری نیز در مذاکره هیات ایرانی با دبیرکل انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری جهان، گفت: شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برای میزبانی موفق کنفرانس 2018 از همکاری 38 پارک دیگر از جمله یزد، اصفهان و خراسان برخوردار خواهد شد و دولت نیز از آن پشتیبانی می کند.
خسرو پیری مدیرکل امور فناوری وزارت علوم نیز با اشاره به جایگاه رو به رشد فعالیت های علم و فناوری در ایران، تاکید کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دیگر فقط به نام این شهر شناخته نمی شود، بلکه به عنوان یک پایگاه ملی مورد توجه قرار دارد.
کنفرانس جهانی انجمن بین المللی موسسات و پارک های علم و فناوری (ASP) در مسکو به مسائل مربوط به گسترش همکاری های دوجانبه و چند جانبه بین کشورهای مختلف در این عرصه و همچنین رفع مشکلات و موانع احتمالی بر سر راه گسترش همکاری های فناورانه و دانش های نو اختصاص داشت.
به گزارش ایرنا، مصطفی کریمیان اقبال نماینده غرب آسیا و شمال آفریقای پارک های علم و فناوری، خسرو پیری مدیرکل امور فناوری وزارت علوم، ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، حسن خوش قلب مشاور معاون و رئیس حوزه معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، احمد غلامی رایزن علمی ایران در روسیه و اوکراین و شماری از رئیسان پارک های علم و فناوری ایران از جمله اعضای هیات ایرانی در سفر به روسیه برای شرکت در کنفرانس جهانی انجمن بین المللی موسسات و پارک های علم و فناوری هستند.