راهاندازی سامانههای هوشمند دانشگاهی در آینده نزدیک
معاون شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام از راه اندازی سامانههای هوشمند و نخستین شبکه اجتماعی آموزشی و دانشگاهی بینالمللی جهان اسلام در آینده نزدیک خبر داد.
دکتر علی کریمیمرید معاون راهبردی اجرایی و رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام با اشاره به طراحی نخستین شبکه اجتماعی آموزشی و دانشگاهی جهان اسلام توسط این سازمان بینالمللی، گفت: شبکه اجتماعی سینووپلاس – CINVUPLUS – رسانه اجتماعی همرسانی عکس و ویدئو ویژه اساتید، دانشجویان، نخبگان، پژوهشگران، دانشورزان و… است.
وی در ادامه با بیان اینکه بهرهگیری از سامانههای فراگیر این سازمان بینالمللی، هوشمندسازی فرآیندها و سرعتبخشی به ارتباطات آکادمیک را به دنبال خواهد داشت، با اشاره به بایستگیهای یکپارچهسازی فرآیندهای سازمانی گفت: سامانه برنامهریزی منابع سازمانی – ERP – نیز که در راستای مدیریت هوشمند آموزشی ویژهسازی شده است، گردشکار نیروی انسانی را خودکار و یکپارچه کرده و سبب پویایی و بهینهسازی فرآیندها میگردد.
کریمیمرید با تاکید بر اینکه از این پس تمامی مکاتبات این سازمان بینالمللی در بستر سامانه هوشمند مکاتبات و پست الکترونیک ویژه شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام و سایر سامانههای همپیوند انجام خواهد شد، ادامه داد: سامانه نوین خودکارسازی مکاتبات – Automation – بستر ویژه ارتباطات نوشتاری است که بهرهگیری از آن ایجاد نظم و سرعتبخشی به جریان ارتباط و آگاهیرسانی را بههمراه خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: سامانه رایانش ابری – Cloud Computing – زیرساخت هوشمند نگهداری و کاربری دادههای علمی و آموزشی در بستر اینترنت است که به سبب برخورداری از فناوری رمزگذاری پیشرفته، امنیت نگهداری از دادههای کاربران را به شیوه صدردصدی فراهم کرده است.
معاون شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در پایان با بیان اینکه نیروبخشی به این کوششها مستلزم همکاری تمامی اعضای این سازمان بهویژه دانشگاهها و مراکز آموزشی، پژوهشی و فرهنگی است، تاکید کرد: کارشناسان این سازمان بینالمللی در راستای آموزش، راهنمایی، ارائه دسترسیها و انجام دادهپردازی برای پربار شدن این سامانهها با یکایک اعضا در ارتباط خواهند بود که شایسته همکاری همهجانبه در راستای گسترش ارتباطات بینالمللی دانشگاهی است.
No tags for this post.