وزارت نیرو ریسک های مرتبط با آب و برق را برعهده می گیرد

 بهرام طاهری روز دوشنبه در دومین روز از همایش ملی محیط زیست با رویکرد مدیریت یکپارچه و فراگیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) افزود: در بسیاری از نقاط شاهد بیرون زدن سیم های برق از دکل های برقی هستیم که قطعا ممکن است خسارت زا باشد.

وی با بیان اینکه رعایت HSE در تمام مراحل می تواند این خطرپذیری ها را کاهش دهد، اظهار کرد: کاهش خطرپذیری در گرو آگاهی مردم و درک بالاتر از این مسائل است که زمینه ساز آن، آموزش خواهد بود.
مشاور ارشد وزیر نیرو در HSE گفت: هنوز ساختار ملی یکپارچه ایمنی، بهداشت و محیط زیست در کشور وجود ندارد بنابراین تلاش می کنیم این ساختار هرچه زودتر شکل گیرد زیرا معتقد هستیم داشتن این ساختار، از تلف شدن هزینه های بسیار زیاد در حین کار جلوگیری می کند، مرگ و میر و آسیب ها کمتر می شود و محیط زیست نیز آسیب کمتری می بیند.
وی افزود: به دلیل اینکه دارای سیستم یکپارچه HSE نیستیم، آمار تلفات مرتبط با آن را نیز در اختیار نداریم در حالی که در بسیاری از کشورها در مدت پنج دقیقه، تمام این آمارها به دست می آید.
طاهری گفت: در اقتصاد 17 تریلیون دلاری آمریکا خسارات ناشی از صنعت ساخت، حدود 6 درصد درآمد ناخالص ملی این کشور است که اگر خسارات ناشی از صنایع دیگر را نیز به آن اضافه کنیم قطعا حجم زیادی را دربرخواهد گرفت.
وی با تاکید بر لزوم داشتن آمار در راستای تلفات و خسارت های محیط زیستی گفت: حجم زیادی نفت روی آب های زیرزمینی در جنوب تهران قرار دارد که غیرقابل پاکسازی است؛ بنابراین آب و خاک آن بخش، از دست رفته است و برای جلوگیری از این خسارت، نیازمند داشتن بانک اطلاعات هستیم.
همایش ملی محیط زیست با رویکرد مدیریت یکپارچه و فراگیر HSE با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران و دانشکده محیط زیست، از روز 27 تا 28 تیرماه در سازمان حفاظت محیط زیست درحال برگزاری است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا