سن اعتیاد درکشور طی سه دهه گذشته ثابت مانده است

 آفرین رحیمی موقر امروز دوشنبه درحاشیه مراسم اعطای گواهی همکاری سازمان جهانی بهداشت به این مرکز در جمع خبرنگاران افزود: ممکن است شواهد دیداری افراد حاکی از این باشد که نسل جوان بیشتر موادمخدر مصرف می کنند اما عملا در پژوهش ها چنین چیزی ثابت نشده است.

وی به متوسط سن معتادان در کشور اشاره کرد و گفت: متوسط سن معتادان ما 32 سال و متوسط سن شروع مصرف مواد 20 سال است که در طول سه دهه گذشته این آمار تغییر نکرده است.
وی، مهمترین عامل گرایش به اعتیاد را دسترسی به مواد مخدر اعلام کرد و گفت: زمینه های اعتیاد خیلی پیچیده و عوامل آن گوناگون است.
رییس مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه نیمی از زمینه های اعتیاد را ژنتیک تشکیل می دهد، گفت: در صورتی که والدین معتاد باشند از طریق ژن می تواند به فرزندان هم منتقل شود.
وی به فعالیت های این مرکز اشاره کرد و گفت: این مرکز علاوه بر فعالیت های پژوهشی به اقدامات درمانی در مورد مواد افیونی، مواد محرک و الکل مشغول است و خدمات ویژه به زنان در این مرکز ارائه می شود.
رحیمی یکی از محورهای اصلی فعالیت در این مرکز را فعالیت های پژوهشی و تحقیقی اعلام کرد و گفت: بیش از 500 مقاله در زمینه اعتیاد در این مرکز منتشر شده است.
وی به انجام برنامه پیشگیری اعتیاد در مدارس و پیشگیری از طریق نظام مراقبت بهداشتی اولیه در این مرکز اشاره کرد و گفت: این برنامه ها برای اجرای به وزارت بهداشت تحویل شده است.
مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی سال هاست که در زمیته اعتیاد پژوهش ، آموزش و ارائه خدمات مختلف مشغول فعالیت است.
این مجموعه که به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در امر اعتیاد و سلامت مردم انتخاب شده است، امروز دوشنبه با حضور مسئولان ارشد سازمان بهداشت جهانی و مسئولان داخلی افتتاح شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا